meryxxx meryxxx komentáře u knih

Baron Trenck: Panduři Baron Trenck: Panduři František Niedl

(SPOILER) Nejslabší kniha od autora. Navíc vstupem autora do děje s politickým napadením chcimirů hrubě porušil zásadu his.románů a stal se jen politickým agitátorem. Tím jsem s tímhle dříve špičkovým spisovatelem skončil.

13.11.2024 2 z 5

Selhání kapitalismu volného trhu a ekonomický úpadek západu: Cesta k nové světové ekonomice Selhání kapitalismu volného trhu a ekonomický úpadek západu: Cesta k nové světové ekonomice Paul Craig Roberts

Nějaký Jack tady Robertse nazve proRuským trolem protože píše co se mu nelíbí ? Hlupák co neví kdo pán je ? Pracoval pro Reagana, což je doba kdy ještě byla demokracie. Dnes se hlupákovy nehodí, liberální demokracie je vlastně fašismus, což svým komentářem Jack jen potvrzuje

14.10.2024

Vertikály svobody Vertikály svobody Martin Schmarcz

Autor je komunista ? Takové názory by tomu vypovídaly. Bláboly samolibého hlupce.

19.06.2024

Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! Petra Vejvodová

Jasně, a opravdu je vrchol důvěryhodnosti "kolektiv autorů". Tak tím korunovaly svojí debilitu. Banda hlupců co chtějí diktovat lidem co si mají myslet, teda spíš nemají... Demokratůra v podání mladých, hloupých aktivistů a "kolektivu Autorů" z BISky.

12.10.2023

Na králův příkaz Na králův příkaz František Niedl

Zase super,víc psát netřeba :-)

09.05.2023 5 z 5

Železná rukavice Železná rukavice František Niedl

Za mě špica.Ostatne jak jinak od autora,Niedl je prostě jednička.

21.05.2022 5 z 5