Mia516 komentáře u knih
Krásné a dojemné. Bylo to jako cestovat v čase, moc pěkná odpočinková záležitost.
Kniha krásná obsahem i sama o sobě fyzicky. Doporučuji k přečtení i pokud jste viděli televizní seriál. Velmi inspirativní.
Velmi čtivé a poutavé, přečetla jsem během pár hodin. Pokud někdo váhá (stejně jako jsem váhala já), není nač čekat ;)
Já jsem se teda pobavila dobře. Třetí a tento čtvrtý díl jsem četla s větším časovým odstupem od prvních dvou, takže lehká připomínka děje na začátku se hodila. A pak už to jelo samo. Zhruba někde v prostřed knihy to trochu roztahané je, konec je tak tak nějak "uťatý", ale nasmála jsem se opět hodně a o to mi šlo. Spokojenost.
Po trochu slabším druhém dílu je tohle přece jen trochu zábavnější kus :)
Po pár stránkách jsem si říkala, že to bude asi nakonec zklamání, ale překonala jsem to, zbytek dočetla už nečekaně rychleji a nakonec..vlastně jo, je to všechno uvěřitelný a pár lidí ze svýho okolí jsme ve většině představ našla. Nakonec jsem ho pochopila.
Spokojenost. Jako milovník britských detektivek a skalní fanda A.Christie jsem si dost dobře užila u tohle počtení. Velké panství, velká rodina, všudypřítomné divadelní atmo, Shakespeare...vše jak má být :)
Těšila jsem se na oddechovku, ale trochu jsem se spletla. Četlo se to dobře, prolínání minulosti s přítomností mi neva, ale veskrze negativní naladění knihy mě celkem zklamalo. I to množství postav bylo místy už matoucí, měla jsem v závěru co dělat abych si ujasnila kdo je kdo a kdo s kým koho... No a ten konec???
Zábavné trefné postřehy (i když ne úplně každý), které na dlouho dobu nezabaví :)
Šílené a krásné zároveň.
Na tuto knihu jsem se těšila, jelikož všechna ta jména mě vždycky táhla už od střední školy. Byla to ale hrozná nuda, nezáživné, v polovině jsem knihu odložila. Třeba se k ní někdy vrátím. Zklamání.