Michaela01 komentáře u knih
První ani druhý díl mě nebavily tak,jak jsem si představovala.Jediné,co se mi na tomhle díle opravdu líbilo,byl konec.Hlavní hrdinka mi nebyla vůbec sympatická.Do dalších dílů bych nešla.
Knihu jsem přečetla rychle.Bylo to napínavé,ale ne tak dobré jako první díl.SPOILER!
To s tím peklem mi taky přišlo až trochu moc fantasy a já zrovna tohle moc nevyhledávám.Ten konec byl pro mě celkem smutný,i když to tak asi muselo dopadnout :-)
Tahle série se mi opravdu líbila,jen ten konec mohl být trochu více akční.Občas mi to přišlo i takové hodně náboženské,ale jinak super :D
Aliance byla celkem zklamání.Nejvíce mě bavila Divergence,v Rezistenci se mi nelíbilo chování Beatrice.Tahle kniha nebyla vysloveně nudná,spíše mi přišla slabší.Ke konci to bylo opět akční,ale úplný konec se mi nelíbil.Vím,že všechno zkrátka nemůže končit šťastně,ale přesto mě to velmi zasáhlo.Tahle série se mi líbila,jen je škoda že jsou poslední dva díly horší,než ten první.
Tato kniha mě moc neoslovila.Začátek byl nudný,uprostřed to bylo celkem napínavé a konec také nebyl nejhorší.Přesto ale dávám jen dvě hvězdičky,protože jsem se u čtení nudila.Je to asi spíše pro mladší čtenáře.Na můj vkus to bylo až moc fantasy :-)
Skvělá kniha!Přečetla jsem ji během dvou dnů a bavila mě od začátku do konce.Příběh je pečlivě promyšlený a rozhodně si 5 hvězdiček zaslouží. :)
Velice napínavé čtení.Hlavní hrdinka mi sice nebyla zrovna super sympatická,ale příběh je dobře promyšlený a kniha se četla dobře.Rozhodně doporučuji. :)
Je pravda,že kniha byla slabší než jsem očekávala.Čekala jsem trochu více tajemna.Kniha rozhodně není z těch,co nemůžete odložit dokud je nedočtete,ale autorka má dobrý způsob psaní a mě se proto příběh četl dobře.Hezké a klidné čtení. :)
No, jsem opravdu ráda, že máme možnost si tuto knihu přečíst v necenzurované podobě, i když to znamená čtení hodně krvavého příběhu.
Je to čtivé, napínavé, drastické, co víc si od hororu přát.
Je až neuvěřitelné, že při setkání civilizovanosti s primitivizmem byly obě strany v podstatě stejně silné. Tak jako Dívku od vedle, tuto knihu nedoporučuji slabším povahám.
Nevím co říct. Tahle kniha mluví sama za sebe.
Nejhorší je číst vcelku pohodový začátek i když víte, že se něco tak hrozného bude postupem knihy opravdu dít.
Pro mě je to rozhodně drastický, ale zároveň i velmi čtivý příběh.
Jen jsem nechápala Davidovu nerozhodnost v tomto ohledu. Je příšerné, čeho všeho jsou lidé schopní, v dnešní době to ale není žádná novinka.
Za mě pět hvězdiček, ale slabším povahám nedoporučuji.
Knihu jsem nedočetla. Skončila jsem na straně 188 a už jsem se zkrátka nedokázala dokopat k tomu, abych četla dál.
Dostala jsem se k ní vlastně úplnou náhodou, doporučila mi ji moje sestřenka. Té se opravdu líbila, já však její nadšení bohužel sdílet nemohu. Určitě je to však i značným věkovým rozdílem, kdybych byla mladší, kniha by se mi snad líbila víc. Nebyla až tak špatná, spíš takový průměr. Chování lidských hlavních hrdinů mi často přišlo naivní a hloupé. Sice je omlouvalo to že je jim 12, ale přesto...
SPOILER: jako vážně? Uslyšíte před domem zvuk auta a hned usoudíte, že to jsou vaši rodiče? Co takhle se nejdřív podívat z okna a ujistit se?
KONEC SPOILERU.
Navíc se mi do knihy tak nějak pořád nedařilo se začíst.
Tím bych své hodnocení knihy asi ukončila. Je to fajn odpočinkové čtení, ale opravdu spíše pro mladší čtenáře.
Dobrá kniha. Přečetla jsem ji rychle, i když kvůli množství postav jsem měla trochu problém se začíst. Přesto to byl velmi napínavý příběh,doporučuji.
Skvěle napsaná a velmi napínavá kniha.Přečetla jsem ji jedním dechem,rozhodně doporučuji.
:-)
Nádherná kniha.Příběh je naprosto úchvatný a já měla dočteno za chvíli :-)
Jen škoda že kniha nebyla delší,kdyby z tohoto vznikla nějaká samostatná série,vůbec by mi to nevadilo :D
A konec mohl být také mnohem lepší,přišel mi takový ukvapený.Se Hrou o trůny se to bohužel nedá srovnat.Ilustrace jsou ale opravdu úžasné :)
Super kniha.Námět je velice zajímavý a já ji přečetla jedním dechem. :)