michaela3913 komentáře u knih
Od spisovatelky druhá nejlepší kniha..aspoň pro mne.. zajímavé téma. Palec nahoru:-)
Naprosto dojemné.. četla jsem cca před rokem a kniha mně natolik ohromila že jsem chtěla vidět i film.Film jsem viděla a musím říct,že se držel skvěle předlohy.Za mně TOP
Příběh na léto..ideální. Trošku mně iritovali pasáže o Henrym,ale patrně to mělo spíš být o té bolesti ze ztráty. Za mně tak 75%.
Čtu průběžně..tak moc mně emočně vyčerpává,že nelze číst na jeden zátah..Za mně 100% předčilo očekávání
Jsem v půlce a nevím zda pokračovat. Budu se opakovat.Příliš popisu okolí a minimum strachu nebo alespoň náznak.Takže ok oddechovka na léto. Za mně 50%
Tajemný příběh,kdy mi běhal mráz po zádech a nemohla jsem jej číst v noci :-) Splnilo to moje očekávání. Konec oteřený,alespoň pro mně... Za mně 95%
Nečetla jsem ale poslechla audioknihu-moji první..chvilku to trvalo,ale děj mně stáhl rychle. Zajímavé čtení. Rachel - alkoholička a vše co k tomu patří.
Miluju Stříbrnou zátoku..mám pocit,že to je to místo kde chci žít.Opět oddychovka se šmrncem :-) Super
Naprosto mně dostala..slzy na konci knihy jakoby samozřejmostí. Jedním slovem wau!
Tak nějak se mi nešlo začíst za mně moc zmatené :-(
Začátek byl lehce zmatený ale po prvních 100 stranách jsem se zorientovala a tradá číst.Opět super!
Svižný zajímavý děj.Pocit,že jste součástí děje,což oceňuji. Barvitý popis,historicky propracované. Osobně si myslím,že popis osob a jejich charakterů je naprosto vyčerpávající. Za mně 100%. I těch několik set stran se četlo lehce.