michaela5515 michaela5515 komentáře u knih

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Skvělé! Přečetla jsem to za jeden večer a nelituju. Kiera je tvrdohlavá a hlavně hrdá, což Mounta láká především. Má to náboj, svižný děj i zvraty.

01.01.2023 5 z 5

Mrazivé kousnutí Mrazivé kousnutí Chloe Neill

Mně se díl líbil. Akce bylo hodně a dávalo to smysl. Jen mě mrzí, že autorka hrozně upozadila Jonaha. Myslím, že je to velká škoda. Snad se objeví v dalších dílech.

28.12.2022 5 z 5

Až do dna Až do dna Chloe Neill

(SPOILER) Tento díl jsem přečetla jedním dechem. Byla jsem zvědavá, co se bude dít po událostech z minulého dílu. Kupodivu mě víc než všichni záporáci celé série, štval Frank. A padouch nepřekvapil, ale zamrzel. A docela je mi líto Jonaha. Těším se na další díl.

19.12.2022 5 z 5

Na ostří špičáku Na ostří špičáku Chloe Neill

Mně ta série baví. Sice mám občas pocit, většinu knihy nikdo neví co se děje a jak to zastavit a pak najednou prásk a všichni najednou ví a velký zvrat je dokonán. Nic to nemění na tom, že příběh je psaný poutavě a určitě dočtu celou sérii.

19.12.2022 4 z 5

Skandální titulky Skandální titulky L. J. Shen

Ztím se mi od autorky líbily všechny knihy. Sinners of Saint asi nejvíc. Tato mě také bavila. Měla pár míst, které mě uplně nebavily, ale v závěru jsem byla spokojená. Chvílemi jsem se i zasmála. Těším se na další knihy. Skvělá oddechovka.

20.11.2022 5 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Do poslední chvíle jsem neměla zdání, jak to dopadne. A rozuzlení mě překvapilo. Série je skvělá. Josie a její tým mě moc baví a těším se na další díl.

06.11.2022 5 z 5

Království z kostí Království z kostí J. D. Kirk (p)

Jo! Šéfinspektor Logan je výbornej. Milion sarkastických keců a brilantní mysl. Vypadá to na další skvělou sérii.

30.10.2022 5 z 5

Oko za oko Oko za oko Carol Wyer

Miluju detektivky. Ale Kate Youngová asi nebude můj šálek čaje. Hrozně jsem se musela přemlouvat, abych knihu vůbec dočetla. Přitom zápletka i vysvětlení bylo super. Do dalších příběhů se asi nepustím, ale nebylo to špatné a věřím, že svoje čtenáře si to najde.

30.10.2022 2 z 5

Ani slovo Ani slovo Patricia Gibney

Další díl z dílny Patricie splnil očekávání. Bylo smutné sledovat osudy chlapců, kteří neměli šanci se stát muži. Neztrácela jsem se ve jménech ani v příběhu. Bylo mi líto, některých událostí, které se stát neměly. Jsem moc zvědavá na další díl a s čím Lottie a její parta přijde.

01.10.2022 5 z 5

Tvá vina Tvá vina Claire McGowan

(SPOILER) Kniha vcelku dobrá. Musí být hrozný pocit vnitřního rozpolcení, kdy Ali vlastně nevěřila Mikovi ani ohleděně incidentu, který se stal před více jak 20 lety, ale zároveň si nepřipustit, že něco takového mohl udělat muž, kterého si vzala a vybudovala s ním rodinu. Zároveň Karen taky nebyla skvělou kámoškou, což?

Nebyl to nějak extra napínavý příběh, ovšem myslím, že to ani nebyl záměr. Za mě docela fajn psychologický thriller.

29.09.2022 4 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Tuhle sérii mám fakt ráda. Ze série dětí HotHoles mám nejradši asi příběh Darii a Penna.

Vaughn je bůh. Je zlej. Ale rozhodně není prázdnej. Líbilo se mi, jak si Lenny přivlastňoval, i když nejspíš ze špatných důvodů. Ona ho "spravila" i když nevědomky. Některé scény by mohly občas připadat jako trochu moc. Ale asi to zrovna k nim, k jejich příběhu, patří. Vaughn je rozhodně kopie Viciouse.

25.09.2022 5 z 5

Ztracena v bílém šumu Ztracena v bílém šumu Javier Castillo

Mám ráda tento typ knížek. Ale něco mi na tomhle nesedlo. Věčné přeskakování z příběhu do příběhu. Prostě mi nesedla forma vyprávění. A chtěla bych asi víc rozebrat konec. Ale těšila jsem se na knihu a jsem rada, že jsem ji dočetla.

12.09.2022 2 z 5

Jediné pravé lásky Jediné pravé lásky Taylor Jenkins Reid

"Když někoho přestanete milovat, přestože ho stále máte rádi, je to, jako když ležíte ve vyhřáté posteli a uslyšíte budík. Bez ohledu na to, jak dobře se zrovna cítíte, víte, že je čas jít."

11.09.2022 4 z 5

Zlomený rytíř Zlomený rytíř L. J. Shen

(SPOILER) Daria s Pennem se mi líbila o trochu víc, nicméně jsem se na Lunu s Knightem fakt těšila. líbilo se mi, že ať se dělo cokoliv, Knight ji ochraňoval. A že si všechno šetřil jen pro ni. Ale taky mě fakt štval s drogami a pitím. Ale bylo jasně dáno, že ti dva mají být spolu. A i když jsme věděli, co se stane už od Ruckuse, stejně to byla rána. Jsem ráda, že jsme měli větší pohled do života původních HotHoles. Jsem velice zvědavá na Vaughna s Lenorou? nebo s někým jiným.

11.09.2022 5 z 5

Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Elliot se honil za snem, který byl tak trochu podvrh, ale všechno mělo svůj důvod. Náhody neexistují. Místy opravdu vtipný. Kate se nedalo nic vyčítat a chemie mezi nimi se mi líbila. Kouzelné panství s kachanmi, kozlem a beranem tomu všemu dávalo to "kouzlo". Jsem zvědavá, s čím přijde Christopher.

04.09.2022 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Trička s dírou a náhrdelník s přívěskem z mořského skla. Jsem spokojená s prvním dílem nové generace z Todos Santos. Jaime je super, vlastně celá čtyřka HotHoles. Daria a Penn ustáli všechno, co jim bylo naloženo a navzdory všemu se našli. Za mě super.

02.09.2022 5 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Nastya a její příběh je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy četla. Několikrát. Bolavý Josh, který si myslí, že ho Bůh nenávidí a zlomená Nastya.

23.08.2022 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

(SPOILER) Nejsem cílovka, určitě ně věkově. Ale tenhle příběh jsem četla ještě na platformě Wattpad v době, kdy nebyl celý dopřeložený do češtiny. K filmům mám velké výhrady ohledně všeho. Ale ty knihy.. Ano, Hardin je tak trochu labilní mentál, ale Tessu miluje. Problém je, že s láskou neumí nakládat. Tessa ho chce opravit, ale nedochází jí, že to nepůjde ze dne na den. A tak se milují a zároveň spolu bojují. Ale myslím, že je to velice čistá forma lásky. Já jejich knižní příběh fakt miluju.

23.08.2022

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

(SPOILER) Kniha o sebetrýznění a znovunalezení lásky a smyslu života. Tate měla hodně pevné nervy a Miles musel překonat obrovský srdcebol, aby mohl být znovu šťastný. Zaplať bůh za Kapitána a jeho pohled na vše.

23.08.2022 5 z 5

Beze stopy Beze stopy Lisa Gray

Mně kniha nadchla. Přečetla jsem ji na jeden zátah :) mělo to spád a neztrácela jsem se v postavách. Takže za mě super a těším se na další případy Jessicy.

21.08.2022 5 z 5