michalka S. komentáře u knih
Wauu opet skvělá kniha.S napětím jsem čekala kdo je vrah ale toto jsem rozhodně nečekala.
Kniha byla super - moje prvni kniha od teto autorky , ale urcite ne posledni .Kniha mela dej a spád ikdyz tam bylo hodne postav tak se to nakonec dalo dohromady a davalo to smysl .Proto za me 5* ☺☺
Další skvělá severská detektivka !!! :-) opět jsem neuhodla kdo byl vrah.
Těším se na další knihy této autorky !!
Úžasná detektivka !!! určitě bude mít pokračovaní a moc se na to těším !!! vřele doporučuji :-)
Kniha se mi četla dobře,dej byl zajímavý ...Josie jsem si oblíbila,doufám že budou další dily.
Kniha se mi moc libila.Dej byl prekvapivy jen by me zajimalo co a jak dale( nechci prozrazovat)
Opet uzasnaa knizka od těchto autoru .Uz se tesim na dalsi .Za me proste plny pocet!
Super kniha :) konec byl divoky :O .Zarazuji do čtenářské výzvy
Opet skvělá kniha .Je to moje treti kniha od teto autorky a pokazde me moc bavi.
Skvělá severská detektivka , dej mě sice ze začátku nebavil - sekty ale ten konec mi vse vynahradil. Takže doporučuji . A my oblíbence Carla Morlock a Asad :-)
Úžasná kniha , moc se mi líbil dej a ten konec nemel chybu. Doufám ze autorka napíše vice takových skvělých knih !!!
Opět skvěla kniha od Karin .Jen mě mrzí ze jsem nečetla nejdříve Pavučinu , protože se potom divíte co se tam udalo :-(
Lisa opět nezklamala !!! její knížky mam moc rada i když jsem tuto knihu četla o něco déle než obvykle, ale určitě stala za to .....Měla jsem dva typy kdo by to mohl dělat a do jednoho jsem se strefila takže za mě plny počet bodu!!!
Tato kniha me ze zacatku moc nenadchla to duchovno a tak , ale nevzdala jsem to a jsem rada .Perektni konec !!!
Moje první knížka od této autorky . Kniha mě velmi mile překvapila takže určitě nebude poslední.