michalka S. michalka S. komentáře u knih

Mořská panna Mořská panna Camilla Läckberg

Wauu opet skvělá kniha.S napětím jsem čekala kdo je vrah ale toto jsem rozhodně nečekala.

22.12.2016 5 z 5

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

Kniha byla super - moje prvni kniha od teto autorky , ale urcite ne posledni .Kniha mela dej a spád ikdyz tam bylo hodne postav tak se to nakonec dalo dohromady a davalo to smysl .Proto za me 5* ☺☺

01.11.2016 5 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Další skvělá severská detektivka !!! :-) opět jsem neuhodla kdo byl vrah.
Těším se na další knihy této autorky !!

19.06.2014 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Úžasná detektivka !!! určitě bude mít pokračovaní a moc se na to těším !!! vřele doporučuji :-)

15.01.2014 5 z 5

Vyvolená k smrti Vyvolená k smrti Lisa Jackson

Zase skvělá kniha . Opět mě nadchla !!!

29.09.2013 5 z 5

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Kniha se mi četla dobře,dej byl zajímavý ...Josie jsem si oblíbila,doufám že budou další dily.

16.01.2021 5 z 5

Krysař Krysař Viktor Dyk

Kniha me vůbec nebavila ale nakonec jsem ji přečetla celou.

27.07.2019 2 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Zase výborný Kepler....

28.12.2018 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Pohodová oddechovka které jsem se i zasmala

13.08.2018 4 z 5

Dřív než ji najde Dřív než ji najde Michael Kardos

Kniha se mi moc libila.Dej byl prekvapivy jen by me zajimalo co a jak dale( nechci prozrazovat)

22.04.2017 5 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Opet uzasnaa knizka od těchto autoru .Uz se tesim na dalsi .Za me proste plny pocet!

16.04.2017 5 z 5

Chladný popel Chladný popel Simon Beckett

Super kniha :) konec byl divoky :O .Zarazuji do čtenářské výzvy

11.01.2017 5 z 5

Elsyino tajemství Elsyino tajemství Camilla Läckberg

Opet skvělá kniha .Je to moje treti kniha od teto autorky a pokazde me moc bavi.

06.12.2016 5 z 5

Netopýří muž Netopýří muž Jo Nesbø

Serie HH mam rada ,ale tento dil me moc nezajal :(

06.11.2015 3 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Skvělá severská detektivka , dej mě sice ze začátku nebavil - sekty ale ten konec mi vse vynahradil. Takže doporučuji . A my oblíbence Carla Morlock a Asad :-)

08.09.2014 5 z 5

Už mě vidíš? Už mě vidíš? Sharon J. Bolton

Úžasná kniha , moc se mi líbil dej a ten konec nemel chybu. Doufám ze autorka napíše vice takových skvělých knih !!!

20.08.2014 5 z 5

Hřbitov nadějí Hřbitov nadějí Karin Slaughter

Opět skvěla kniha od Karin .Jen mě mrzí ze jsem nečetla nejdříve Pavučinu , protože se potom divíte co se tam udalo :-(

20.07.2014 5 z 5

Zlý úmysl Zlý úmysl Lisa Jackson

Lisa opět nezklamala !!! její knížky mam moc rada i když jsem tuto knihu četla o něco déle než obvykle, ale určitě stala za to .....Měla jsem dva typy kdo by to mohl dělat a do jednoho jsem se strefila takže za mě plny počet bodu!!!

06.04.2014 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Tato kniha me ze zacatku moc nenadchla to duchovno a tak , ale nevzdala jsem to a jsem rada .Perektni konec !!!

20.03.2014 5 z 5

Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Moje první knížka od této autorky . Kniha mě velmi mile překvapila takže určitě nebude poslední.

14.10.2013 5 z 5