Michelleee Michelleee komentáře u knih

Ne že bychom to nečekali Ne že bychom to nečekali Meghan Quinn

To bylo skvělé čtení! Opravdu mě to hodně bavilo. Název knihy je opravdu přesný. Vzpomínám si, když jsem viděla obálku první knihy a moc se mi nelíbila. Ale Cane Brothers série je vtipná, romantická a se skvělými postavami.

28.11.2024 5 z 5

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Čteno kvůli čtenářské výzvě, úplně to nebylo pro mě.

31.10.2024 2 z 5

Co kdyby Slunce zhaslo? Co kdyby Slunce zhaslo? Pavel Gabzdyl

Čteno díky čtenářské výzvě 2024. Krásně zpracovaná knížka.

27.09.2024 5 z 5

Oheň mezi námi Oheň mezi námi Brittainy C. Cherry

Další emotivní příběh, četlo se samo.

16.09.2024 5 z 5

Tetování za trest Tetování za trest M. K. Hardy

Zase se vracíme k partě ragbistů, kde je tentokrát hlavním hrdinou Henry a nově tatérka Yumiko. Romantická oddechovka s vtipnými momenty.

11.06.2024 5 z 5

Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Dlouho jsem odkládala toto čtení a musím říct, že jsem nadšená. O malinko stránek by mohlo být kratší, ale ten příběh za to stojí. Ranhojička Kiva to neměla zrovna jednoduché v životě a těším se na pokračování této fantasy série. Poslední stránka totiž stála za to.

13.05.2024 5 z 5

Naše vina Naše vina Mercedes Ron

Třetí závěrečný díl této série se mi moc líbil. Příběh Noah a Nicka mám ráda a těším se na další filmová zpracování. Děj mohl být kratší, ale četlo se samo. Druhý díl ( kromě konce ) byl opravdu nejslabší. Povedená série!

07.05.2024 5 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Autorku mám ráda a její knihy jsou skvělé. I tento příběh byl zajímavý, ale od začátku mi připomínal už jinou knihu co jsem četla a moc mě to čtení tentokrát nebavilo. Znovu číst nebudu.

29.04.2024 3 z 5

Hudba z vedlejšího kupé Hudba z vedlejšího kupé M. K. Hardy

Po knize jsem koukala už dlouho, díky zajímavé obálce. Teď ji měli volnou v knihovně a líbila se mi od autorky Haka, tak jsem neváhala. Emma česká modelka a Daniel je muzikant. Poznávají se jako sousedé v nádherném vlaku na cestě do Francie. Pěkné, milé čtení

15.02.2024 4 z 5

Sleduj mě Sleduj mě Stacey Kennedy

Pokračování mě tentokrát bavilo možná o trochu víc z důvodu zapojení mafie. Bylo to tím pádem i napínavé. Lottie má svá tajemství a Hunt je policajt. Oba jsou součástí Phoenixu. Zase taková jednohubka.

15.02.2024 4 z 5

Hříšně hříšný Hříšně hříšný Meghan March

Opravdu hodně zvratů a napětí, ale já jsem ráda, že už vše vím a proto dávám 5 hvězd. Celá série by se vešla do jedné knihy, ale ocenila bych pokračování u jiných postav. Těch informací tu bylo opravdu hodně. Doporučuji přečíst po sobě.

16.08.2023 5 z 5

Hříšně provinilá Hříšně provinilá Meghan March

Pokračování nám odhaluje spoustu dalších tajemství a vysvětluje minulost. Otevřený konec. Jdu na třetí díl.

15.08.2023 4 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Taková jednohubka.

15.06.2023 4 z 5

Království prokletých Království prokletých Kerri Maniscalco

Druhý díl, který se odehrával v pekle se mi líbil asi víc než ten první. Znovu číst nebudu.

15.06.2023 4 z 5

Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Nejslabší kniha od autorky, ale příjemná oddechovka.

15.06.2023 3 z 5

Nemusíš! Nemusíš! Dagmar Digma Čechová

Úplně mě to neuchvátilo, ale byla to dobrá knížka.

22.04.2023 3 z 5

Babička Babička Božena Němcová

Čteno znovu kvůli čtenářské výzvě.

05.04.2023 3 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Dala bych 4,5 hvězd . Kniha byla čtivá a nemusíte u ní přemýšlet. Svobodná matka a topmodel.

06.03.2023 5 z 5

Talisman Talisman Nicholas Sparks

Miluju všechny filmy podle knih pana Sparkse. Tenhle film jsem viděla až po přečtení knihy a obojí se mi moc líbilo. Kniha má samozřejmě víc detailů a je víc napínavá než filmové zpracování. Spokojenost

14.10.2022 4 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Dávám *** , protože se mi některé knihy líbily více. Příběh zajímavý a čtivý. Netradiční seznámení Eden a Rydera. Hezká oddechovka a Ollie je prostě zlatíčko.

12.09.2022 3 z 5