Michelleee Michelleee komentáře u knih

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Úžasná oddechovka !

13.10.2021 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Autorka píše opravdu skvěle. Její knihy se čtou moc dobře.

18.12.2024 4 z 5

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Oddechové, milé čtení. Bylo super číst o místech, které moc dobře znám.

07.03.2024 5 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Poslední kniha roku 2023 a pokračování bude první knihou roku 2024. Kniha mě pohltila, dobře se četla a bavila mě. Občas mi přišla drsná a jsem zvědavá, jak vše bude a je doopravdy.

02.01.2024 5 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Možná zatím nejslabší díl, ale pořád skvělý. Josie mám ráda a těším se na všechny knihy. Obálka je krásná, líbí se mi naše české vydání snad i víc. Tentokrát jde o sedmiletou Lucy, která je unesena. Nejvíc se těším na 8 díl , kde půjde o Trinity.

06.03.2023 5 z 5

Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

Krátké vánoční povídky. Líbila se mi každá a u některých by to chtělo i delší zpracování.

21.01.2023 4 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Pokračování Gii a Rushe bylo fajn. Oddechové rychlé čtení.

30.11.2022 4 z 5

Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 kolektiv autorů

Pecka ! Diář se mi líbil, hlavně zapisování knih co si chci koupit. Těším na čtenářskou výzvu 2023.

26.10.2022 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Opět skvělý díl. Jen je škoda, že není pokračování.

07.08.2022 5 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Advokátka Kinga a Łukasz s nímž strávila noc je prokurátor, který má rozhodnout v případu jejího nevlastního bratra, jehož obhajuje. Krimi zápletka s nádechem erotiky. Kapitoly jsou velmi krátké a ze dvou pohledů, občas dokonce převypravují úplně stejný okamžik. Chladnej mě docela překvapil s tím jeho chováním, to nebylo úplně normální. Zajímal by mě příběh Šediváka. Půjčila jsem si v knihovně i další díl. Sprostá slova mi nevadí a hned mi došlo kdo zradil Łukasze.

20.07.2022 5 z 5

Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Velice hezký dívčí román. Od začátku víte, jak to dopadne a kdo je Alex, ale i tak jsem se těšila na odhalení. Přečtu si od autorky i další knihu.

16.07.2022 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Další super kniha od autorky. Vraha jsem nezvládla uhádnout. Spoustu postav, ale vůbec mi to nevadilo. Velmi čtivé.

20.05.2022 5 z 5

Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

Druhý díl o Reedovi a Darcy se mi líbil. Opět taková jednoduchá jednohubka s jasným koncem, ale moc hezky se to četlo.

18.05.2022 5 z 5

Hříšná noc Hříšná noc Elle Kennedy

Ano bylo to hodně krátké, ale moc hezké čtení. Fakt super jednohubka na odreagování. Skyler je hodná holka a s ním chce být zlobivá. Oba mají svoji smutnou minulost a mně se to líbilo. Přečtu si i další díly.

27.04.2022 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Pohodová oddechovka s humorem.

14.04.2022 4 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Přečteno jedním dechem. Jsem ráda, že jsem počkala až budu mít všechny tři díly. Otevřený konec, takže lepší mít další knihu po ruce.

14.04.2022 5 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Určitě obdivuji autorku za nápaditost "milostných scén". Určitě jsem ještě nečetla knihu kde bylo tolik takového sexu ..Také jsem nečekala tento konec a pořád nevím co si o tom vlastně mám myslet. Někdy si další díly přečtu.

28.03.2022 3 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Tohle se prostě povedlo. Tak krásné čtení...

24.02.2022 5 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Určitě zajímavé čtení i z pohledu Christiana.

18.02.2022 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn