Michelleee komentáře u knih
Autorka píše opravdu skvěle. Její knihy se čtou moc dobře.
Oddechové, milé čtení. Bylo super číst o místech, které moc dobře znám.
Poslední kniha roku 2023 a pokračování bude první knihou roku 2024. Kniha mě pohltila, dobře se četla a bavila mě. Občas mi přišla drsná a jsem zvědavá, jak vše bude a je doopravdy.
Možná zatím nejslabší díl, ale pořád skvělý. Josie mám ráda a těším se na všechny knihy. Obálka je krásná, líbí se mi naše české vydání snad i víc. Tentokrát jde o sedmiletou Lucy, která je unesena. Nejvíc se těším na 8 díl , kde půjde o Trinity.
Krátké vánoční povídky. Líbila se mi každá a u některých by to chtělo i delší zpracování.
Pecka ! Diář se mi líbil, hlavně zapisování knih co si chci koupit. Těším na čtenářskou výzvu 2023.
Advokátka Kinga a Łukasz s nímž strávila noc je prokurátor, který má rozhodnout v případu jejího nevlastního bratra, jehož obhajuje. Krimi zápletka s nádechem erotiky. Kapitoly jsou velmi krátké a ze dvou pohledů, občas dokonce převypravují úplně stejný okamžik. Chladnej mě docela překvapil s tím jeho chováním, to nebylo úplně normální. Zajímal by mě příběh Šediváka. Půjčila jsem si v knihovně i další díl. Sprostá slova mi nevadí a hned mi došlo kdo zradil Łukasze.
Velice hezký dívčí román. Od začátku víte, jak to dopadne a kdo je Alex, ale i tak jsem se těšila na odhalení. Přečtu si od autorky i další knihu.
Další super kniha od autorky. Vraha jsem nezvládla uhádnout. Spoustu postav, ale vůbec mi to nevadilo. Velmi čtivé.
Druhý díl o Reedovi a Darcy se mi líbil. Opět taková jednoduchá jednohubka s jasným koncem, ale moc hezky se to četlo.
Ano bylo to hodně krátké, ale moc hezké čtení. Fakt super jednohubka na odreagování. Skyler je hodná holka a s ním chce být zlobivá. Oba mají svoji smutnou minulost a mně se to líbilo. Přečtu si i další díly.
Přečteno jedním dechem. Jsem ráda, že jsem počkala až budu mít všechny tři díly. Otevřený konec, takže lepší mít další knihu po ruce.
Určitě obdivuji autorku za nápaditost "milostných scén". Určitě jsem ještě nečetla knihu kde bylo tolik takového sexu ..Také jsem nečekala tento konec a pořád nevím co si o tom vlastně mám myslet. Někdy si další díly přečtu.