Mikiem Mikiem komentáře u knih

Hrob mé sestry Hrob mé sestry Robert Dugoni

Kniha se mi moc líbila stejné tak jako 2 díl musim si přečíst ješte 3 a 4 a 5 díl

09.12.2024

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus

22.11.2024 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Kniha se mi moc líbila,moc erotiky tam nebylo,ale o to tady nešlo,svůj účel kniha splnila,dávám plus

18.11.2024 5 z 5

Povídání o pejskovi a kočičce Povídání o pejskovi a kočičce Josef Čapek

dostala se ke mě a k ségře když sme byli malý asi od táty,a putovala dál k němu z rodiny,asi k neteřím,doporučené čtení pro všechny věkové kategorie:o)

09.02.2012 5 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Příbéh se mi moc líbil,byl zajímavý od začátku do konce a byl celkem napínavý plný hodné napétí a zápletek,a ke konci dojemný,akorát té erotiky jsem čekala víc,ale i přesto dávám plus

11.11.2024 5 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Četla jsem od této autorky Láska mého života,Až léto skonči a tuhle knihu a musim řict,že mi to přijde na jedno brdo,ale jinak kniha přečtená za 3 dny a líbila se mi,dávam plus

24.11.2024 5 z 5

V pokušení V pokušení J. D. Hawkins

Kniha se mi dobře četla,trochu té erotiky tam bylo a hlavné lásky a porozuméní,dávám plus

01.12.2024 5 z 5

Pan Náladový Pan Náladový Penelope Ward

Kniha se mi moc líbila zatim první od této spisovatelky,ani mi nevadilo,že to skončilo zase stejné,jak předchozí knihy,za 3 dny přectená,byla dechberoucí,srdcervoucí a dojemná,toť můj názor,dávám plus

26.11.2024 5 z 5

Madisonské mosty Madisonské mosty Robert James Waller

Kniha se mi moc líbila byla trochu smutná,ale i to se stává,určitě si přečtu i pokračování,dávám palec nahoru a sto %

25.08.2024 5 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Kniha se mi moc líbila těším se na druhý díl

30.04.2024 5 z 5

Šéf, co tě nadzvedne Šéf, co tě nadzvedne Winter Renshaw

Kniha se mi moc líbila,dobře se četla,až na to že tam nebylo moc erotiky,nevadí tak třeba příštē i tak byla záživná a dobrá

09.11.2024 5 z 5

Její poslední výdech Její poslední výdech Robert Dugoni

Kniha se mi docela líbila povedla se až na ty malý písmenka a zdlouhavé vyšetřování,neměla sem přehled kdo je kdo a ztrácela sem se v tom občas,ale i tak jsem ji dočetla a přečtu si určitě další díly,děkuji Tracy

16.06.2024 5 z 5

Závislost Závislost Ivy Smoak

Tak další díl opēt nezklamal dopadlo to podle mého očekavaní,dávám plus

03.03.2025 5 z 5

Vraždím vrahy Vraždím vrahy S. T. Ashman

Kniha se mi moc libila je napinava od začatku do konce davam plus

26.02.2025 5 z 5

Lovec Lovec Jack Heath

Kniha se dobře četla stejnak tak jako první díl, doporučuji přečíst

15.08.2024 5 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Docela dobrý až na to že jsem nečekala dobrý konec což u thrillerů většinou nebývá

25.02.2024 5 z 5

Dášeňka Dášeňka Karel Čapek

četla jsem ji taky jako malá holka asi 13 mi bylo,a měla jsem ji od babičky se knám se ségrou nějak dostala,a pěkná kniha,mohu doporučit dětem:o)

09.02.2012 5 z 5

Hotel 69 Hotel 69 Sonia Rosa

Dēj byl nezajimavý a chvilkami nudný,jediný co bylo zajímavý,že to bylo zakončený happyendem kdy se dal Alex hotelový zbohatlík dohromady s manažerkou hotelu Iwonou,dávám čistý průmēr

10.02.2025 5 z 5

Moje velké řecké léto Moje velké řecké léto Sue Roberts

Příjemné pohodové letní čtení,příběh se mi moc líbil a nakonec byl dojemný, láskyplný a plný něhy a porozumění,dávám plus

17.09.2024 5 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Četla se docela dobře a rychle na to že tam je hodně malých písmenek a docela zajímavě to dopadlo to bych nečekala takový konec,dávám plus

07.05.2024 5 z 5