Mikiem

Kniha se mi moc líbila stejné tak jako 2 díl musim si přečíst ješte 3 a 4 a 5 díl

Kniha se mi moc libila byla ke konci dojemna akorat musim podotknout ze od teto autorky ctu uz 3 knihu a vzdycky skonci podobne tak to je to co mi vadi jinak davam plus

Kniha se mi moc líbila,moc erotiky tam nebylo,ale o to tady nešlo,svůj účel kniha splnila,dávám plus

dostala se ke mě a k ségře když sme byli malý asi od táty,a putovala dál k němu z rodiny,asi k neteřím,doporučené čtení pro všechny věkové kategorie:o)

Příbéh se mi moc líbil,byl zajímavý od začátku do konce a byl celkem napínavý plný hodné napétí a zápletek,a ke konci dojemný,akorát té erotiky jsem čekala víc,ale i přesto dávám plus

Četla jsem od této autorky Láska mého života,Až léto skonči a tuhle knihu a musim řict,že mi to přijde na jedno brdo,ale jinak kniha přečtená za 3 dny a líbila se mi,dávam plus

Kniha se mi dobře četla,trochu té erotiky tam bylo a hlavné lásky a porozuméní,dávám plus

Kniha se mi moc líbila zatim první od této spisovatelky,ani mi nevadilo,že to skončilo zase stejné,jak předchozí knihy,za 3 dny přectená,byla dechberoucí,srdcervoucí a dojemná,toť můj názor,dávám plus

Kniha se mi moc líbila byla trochu smutná,ale i to se stává,určitě si přečtu i pokračování,dávám palec nahoru a sto %

Kniha se mi moc líbila,dobře se četla,až na to že tam nebylo moc erotiky,nevadí tak třeba příštē i tak byla záživná a dobrá

Kniha se mi docela líbila povedla se až na ty malý písmenka a zdlouhavé vyšetřování,neměla sem přehled kdo je kdo a ztrácela sem se v tom občas,ale i tak jsem ji dočetla a přečtu si určitě další díly,děkuji Tracy

Tak další díl opēt nezklamal dopadlo to podle mého očekavaní,dávám plus

Kniha se mi moc libila je napinava od začatku do konce davam plus

Docela dobrý až na to že jsem nečekala dobrý konec což u thrillerů většinou nebývá

četla jsem ji taky jako malá holka asi 13 mi bylo,a měla jsem ji od babičky se knám se ségrou nějak dostala,a pěkná kniha,mohu doporučit dětem:o)

Dēj byl nezajimavý a chvilkami nudný,jediný co bylo zajímavý,že to bylo zakončený happyendem kdy se dal Alex hotelový zbohatlík dohromady s manažerkou hotelu Iwonou,dávám čistý průmēr

Příjemné pohodové letní čtení,příběh se mi moc líbil a nakonec byl dojemný, láskyplný a plný něhy a porozumění,dávám plus

Četla se docela dobře a rychle na to že tam je hodně malých písmenek a docela zajímavě to dopadlo to bych nečekala takový konec,dávám plus