Mikik komentáře u knih
Tahle série je prostě perfektní. I když mi při čtení tohoto dílu občas běhal mráz po zádech, tak romantika a láska vše vyvážily. Autorku mám moc ráda a její knihy jsou čím dál tím zdařilejší.
Kniha je oddychovka, ale mně se moc líbila. Četla se dobře, byla vtipná a hlavní postavy mi byly moc sympatické :-))
Bylo to zajímavé. Ze začátku mě to opravdu nadchlo a těšila jsem se, jak se to rozjede. Poté přišel trochu útlum a konec už to moc nevylepšil, nicméně za úplně marnou knihu nepovažuji a u sebe ji řadím do průměrného středu. :-)
Já tuhle sérii beru jako vtipnou, oddychovou a jako takovou ji vážně mám ráda:-) Čte se dobře a pobaví.
Nesedl mi moc ani styl autora ani povídky. Že se autor vydává za někoho jiného, to je pochopitelné, že si k tomu vymyslí omáčku to taky beru, ale označit se za skotského Stephena Kinga? To už je trochu moc. Povídky nejsou zase až tak špatné, věřím, že někomu tyhle "horory" sednou a počte si. Ale King je někde jinde...
Příběh se mi líbil, od začátku jsem si říkala, že Ben nebude takovej parchant, jak by Cody chtěla:-). Celkově téma sebevraždy nevyhledávám, ale tady v téhle knize je krásně vidět, jak zasáhne všechny lidi okolo. I když si to ten dotyčný nepřeje, jeho blízcí se s tím vyrovnávají opravdu těžce.
Knihu jsem nemohla odložit. Neskutečné. Nedávno jsme na té ulici byly s kamarádkou a říkala jsem si, tady je něco opravdu špatně. Ta energie je tam do teď. Kniha se zabývá všemi fakty důkladně a přehledně, měla jsem pocit, že mám před sebou ucelený spis. Autor píše opravdu čtivě. Nedávám všechny hvězdy za dovětek o filmu, protože jsem z něj měla pocit obhajoby toho činu. A to opravdu ne. Kniha byla ale dobrá. Až na ty překlepy.
Mě teda kniha opravdu bavila:-). Protínání linek bylo super, a musím říct, že mi chvílemi bylo úzko, když jsem si život v takové sektě představila. Kniha má spád, napínavý děj, takže rozhodně doporučuji.
Kniha se mi líbila, brala jsem ji vyloženě jako oddychovou, a tak mě ani nijak výrazně nezklamala. Hlavní postavy mi byly moc sympatické :-)
Perfektní příběhy, které byly nedílnou součástí čtyřlístku nyní v samostatné knize:-). Za mě paráda a už se těším na třetí knihu:-) Vyrůstala jsem s Poldou a Oldou a nyní se k tomu ráda vracím:-)
Kniha mě ze začátku chytla a chtěla jsem vědět, co bude dál, ale ke konci už mi přeskakování děje moc nesedělo a uvítala bych trošku víc detailů, ale jinak příběh stál za přečtení.
Zklamání. Bohužel. Kniha má skvělý potenciál, ale zpracování se mi vůbec nelíbilo. Čtení mě nebavilo a autorka mi opravdu nesedla.
Autorku mám moc ráda a strašně se mi líbí hlavní hrdinové. První díl se mi líbil sice o krapet víc, ale tohle bylo skoro stejně dobré a čtivé:-)
Nečekala jsem závratný příběh, jen jsem zvolila oddechový žánr a kniha mě nezklamala. Postavy se mi líbily a líbí se mi i návaznost z předchozích knih.
Moc mě neoslovilo, nemyslím si, že žena může přesně vystihnout uvažování muže a na téhle knize je to hodně znát.
Bella jako kluk, to vážně? :-D Kluk, kterýmu se děla špatně při pohledu na krev? Kterej je nemotornej a kterej řekne : kdo to je? Všichni jsou moc pěkní:-). To co bylo roztomilé na holce mi na klukovi přijde opravdu směsné. Je to škoda, těšila jsem se, že to bude trochu více přepsáno. Ne že budou stejné fráze, které se pro opačné pohlaví prostě nehodí.
Na Past na myši jsem chtěla jít do divadla. A po přečtení této knihy musím jednoznačně jít. Perfektní kniha:-) Agathu miluju a každou přečtenou knihou více a více.
Mně se knihy téhle autorky prostě líbí :-). Krásný styl psaní, konec nikdy nezklame a hlavní hrdinové neskutečně sympatičtí. :)
Knize se musí nechat jedno. Je rozhodně zvláštní a nechá ve čtenářích svoji stopu, budete o ní přemýšlet, budete se rozhodovat, jestli se Vám líbila nebo ne. Můj styl to úplně nebyl, ale námět byl opravdu zajímavý a provedení bylo trochu jiné, než jsme asi zvyklí. Ale na prvotinu autora, který kvůli téhle knize dokonce pracoval pohřebním ústavu, je to dost dobré.