Mikik komentáře u knih
Krásný příběh o dobráckém medvědovi, který se svým zákazníkům snaží vždycky poradit. Příběhy jsou často smutné, a přesto v sobě nesou náznak naděje a spoustu lásky.
Kniha docela zajímavá, hlavní postava Linda mi ale úplně neseděla. Vím,že se člověk zamiluje, ale tohle už bylo trošku za hranicí :-D :-) Vanda byla skvělá:-)
Zatím jedna z těch nejslabších, co jsem od autorky četla. Moc mě ničím neoslovila a postavy mi sympatické taky nebyly. Nějak jsem se tam neměla čeho chytit.
Tuhle autorku mám hrozně ráda, každou její knihu napjatě vyhlížím. Pokaždé má kniha skvělý spád, zajímavá životní témata, perfektně zpracované popisy postav i děje samotného a vždycky si nějakou postavu opravdu oblíbíte. A v tomhle případě všechny tři:-D. O tak praštěných ženách jsem už dlouho nečetla:-).
Poslední dobou čtu autorku opravdu hodně a tahle kniha mě zatím dostala nejvíc. Ten konec byl prostě drsný a nečekala jsem to.
Pro mě je a bude King Panem spisovatelem. I do detektivky dokáže vyždímat mrazivé a hororové pasáže. Tahle kniha se mi opravdu líbila a těším se, až si přečtu další díly.
Ten chlap byl ale magor!!! Četla jsem jedním dechem a čekala, jak to dopadne.
Wou,tak to bylo něco. Občas jsem prostě musela přestat číst, jak to bylo drsný a pořád se mi ten příběh honil v hlavě. Perfektně popsané prostředí, drsné zacházení až mi běhal mráz po zádech. Klobouk dolů, konec trošku zvláštní, ale i tak super:-)
Komiks, který mi vzal dech. Celou knihu jsem měla naději, a konec byl opravdu překvapující. Neskutečné, jak autor dokázal ty hrůzy vyjádřit pomocí "pár" obrázků a vhodně umístěných slov.
Mně se kniha líbila, krásně zamlely ty boží mlýny:-)
Poslední dobou sahám po komiksech víc a víc. A jsem čím dál tím víc nadšená:-). Takhle kniha je opravdu k zamyšlení, a donutí čtenáře klást si spoustu otázek.
Mnohem lepší než první díl. Sice mi tam zase pár věcí nesedělo,ale už se četlo mnohem lépe a i postavy mi byly mnohem sympatičtější. S prvním dílem se to nedá srovnat:-).Naštěstí:-)
Trošku jiná "Christie", až jsem si sama říkala, že se nechala zlákat tajemnými silami. Ale vše má opět reálné vysvětlení a jak jinak, překvapivé. Tyhle knihy mě nikdy neomrzí. :-)
Mé první setkání s autorem, ale rozhodně né poslední. Přečtu si ostatní knihy a už teď vím, že nebudu ani jednou zklamaná. V této jsem začínala Veronikou a musím říct, že mi bylo občas ouzko, kolik toho jeden člověk musí snést, ale přesto je kniha nakonec hlavně o těch okamžicích štěstí.
Mě kniha nenadchla, pan farář je jistě zajímavý člověk a má na spoustu věcí rozumný názor a potřebný nadhled, ale ve spoustě věcí mi nesedí. Povídání milé, ale jednou stačilo:-)
Kniha se mi líbila, je vtipná, svižná a četla se dobře:-) Bridget je prostě Bridget:-)
Nadšenější bych asi být nemohla. Perfektní zpracování, perfektní příběh. Nádhera. Jak komiksy moc nečtu, tak jsem ráda za doporučení tohoto. Musela jsem prostě dočíst. Krásné vyobrazení, co člověk dokáže všechno obětovat...
S autorem jsem se setkala poprvé a musím říct, že mě to nadchlo. Kniha je perfektně propracovaná, krutá a přesto se v ní najde dobro a do konce jsem byla napnutá, jak to dopadne. Pro mně rozhodně jedna z nejlepších knih, co jsem si letos přečetla. :-)
Kniha se mi líbila, příběh byl napínavý a těšila jsem se na konec. Který zase až tak překvapivý nebyl. Ale bylo to napsáno svižně a čtivě, takže za mě určitě kniha, co za přečtení stojí.
Kniha super, četla se skvěle a styl autorky mi fakt sedí, i když si v této knize postavy často protiřečí. A hlavní hrdinka? Tu bych na konci opravdu vyliskala.