Milik komentáře u knih
Příběh hezky plynul a byl odpočinkový. Takovou knížku jsem zrovna teď potřebovala.
Knihu jsem měla za dva dny přečtenou. Závěr pro mne nečekaný, nic jsem si dopředu o knize nezjišťovala. Líbila se mi moc, i přes těžké téma. Člověk pak nad příběhem přemýšlí , stejně jako u autorčiny knihy Vrány…
Kniha mi vůbec nesedla. Dočetla jsem asi do půlky a dál to nějak nejde..
Pro mě úplně první kniha s touto tématikou. Moc pěkně napsaná, nic mě neodrazuje si přečíst další díly.
První kniha od této spisovatelky se četla úplně sama.. za dopoledne přečtené.
Byla to má první kniha od této spisovatelky a jsem nadšená.
Kniha byla naprosto báječná, bylo mi líto, že jsem už dočetla. Těším se na druhý díl.. Super, krásný příběh..
Mě osobně se kniha líbila, vede mě ke stálému zamýšlení se nad příběhem.
Velmi zajímavá kniha, člověk se opravdu musí soustředit na jména, jinak se v knize ztrácí. Přesto bylo dobré si knihu přečíst.
Moc pěkná kniha s příjemnými příběhy o kočkách. Za odpoledne jsem měla přečteno, čte se úplně samo. :)
Kniha se mi líbila jako další knihy od této spisovatelky. Mám ráda její styl psaní i její život.
Spisovatelku mám moc ráda, takže pro mě fajn oddechovka.
Ze začátku mi chvilku trvalo, než jsem se do knihy začetla a pak jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Příběh je moc hezký, pěkně se čte. Nakonec mi bylo líto, že jsem knihu dočetla... :) ale naštěstí má volné pokračování..
Knihu jsem přečetla za 3 dny, ani jsem netušila, že by mne tak zaujala, ale chtěla jsem si udělat vlastní názor a ten je, že kniha se moc hezky čte a už se těším až se mi do rukou dostanou další díly.
Pěkná oddychová knížka, kde je hezký a šťastný konec. Hezky se četla.
Kniha byla moc zajímavá, čte se hezky a za chvilku je přečtená. Člověk se po přečtení zamýšlí nad svým životem a přáními. Jsem ráda, že knihu mám doma v knihovně.
Pro mě moc hezká kniha, kterou jsem si pořídila domů. Příběhy jsou moc hezké a myslím si, že každý si z nich něco odnese.
Myslím si, že kniha je moc pěkně napsaná a že by se člověk měl zamyslet nad svým životem a neřešit zbytečné věci, jako mít pořád uklizeno atd. Mě se kniha moc líbila.
Když jsem četla všechny díly, musela jsem si hlavní hrdinku představovat asi jako hrdinku z Pravé blondýnky úplně mi tam seděla! Super počtení.