milos5788 komentáře u knih
uplne nudna, nezaujimava kniha. postradam jej zmysel.
skvele citanie pre kazdeho fanusika cyberpunku. kosaty pribeh rozohrany na viacerych frontoch. cyberpunk buducnost postavena na zakladoch indickych realii a nabozenstva, doplnena o problemy zmeny podnebia. paradne postavy, ktore svojou motivaciou a konanim dokonale sedia do realii krajiny. nie je to jednoduche citanie, ale odmeni sa ozaj famoznym zazitkom. za mna 5/5
vyborne pokracovanie skveleho zaciatku pribehu. vela veci sa vysvetli, zlozi do bohateho obrazu. velmi odporucam. bol som spokojny s pribehom, spracovanim, prekladom, imaginaciou.
tato steampunkova sialenost ma ohromila a dokonale vrazila do kresla. cital som a cital. doslove gejzir autorovej obrazotvornosti, sielanych napadov, neuveritelne vtipnych vsuviek bol pre mna najvacsim prekvapenim roka.
pre mna ikonicka cyberpunkova pecka. odvazny pribeh mixujuci technologie nabozenstvo a myty.
naozaj paradny cyberpunk v tej najcistejsej forme. cita sa jednym dychom a vzdy sa raz za cas k tejto sialenej jazde vraciam a velmi rad.
uplna nuda. predchadzajudu hamiltonovu sagu som si totalne uzil. barieru som kupil s velkym ocakavanim. dostal som cele strany textu, ktore som pustal jednym uchom dnu a druhym von, alebo rovno preskakoval. dej sa totalne vlesie. nieco zaujimave sa zacalo diat na poslednych stranach.
inak uplna nuda.
radsej si precitajte poruchu reality