Miniemall komentáře u knih
Pro mě zajímavější a přehlednější čtení než Volání Kukačky. Moc se mi to líbilo.
Moc pěkná knížka od J. K. Rowlingové. Na detektivku měla za mě kniha pomalé tempo. Žánrově bych ji proto spíše označila jako román s detektivní zápletkou, ale jsem ráda, že jsem se pomalým rozjezdem nenechala odradit a že jsem knihu dočetla do konce.
Tato kniha mi nějak nesedla. Nemohla jsem se začíst, děj mi přišel zdlouhavý a nudný a měla jsem co dělat, abych knihu vůbec dočetla.
Kniha, která má pro mě zvláštní rytmus. Poměrně těžko se mi to četlo, i když nemohu říct, že by to bylo nějak složitě napsaný či že by kniha měla nějaký komplikovaný děj. Prostě to není můj šálek čaje. Za nádherný přebal dávám o hvězdičku navíc.
Nádherný atlas světa. Syn z něho byl nadšený a jeho nadšení trvá nezvykle dlouho.
Nádherná a milá knížka. Chvílemi jsem měla sama co dělat, abych při čtení knížky dětem zadržela slzy.
Krásná knížka pro děti. Něco mezi pohádkou a dětskou naučnou literaturou. Nám se to moc líbilo.
Romantika přečtená jedním dechem. Tuto knihu miluji
Vcelku zajímavá kniha. Jen však pochybuji o tom, zda by se podle ní v dnešním světe vůbec dalo žít. A spíš se přikláním k tomu, že je to nereálné.
Nevím, zda měl pan Klíma obavu, aby čtenáři pochopili, jaké kauzy v knize popisuje. Na můj vkus je ale kniha napsaná až příliš jednoduše a předvídatelně.
Ruská dívka a český mladík. Ona pracuje v nemocnici, on zase pro wehrmacht. Dvě hlavní postavy, které ač by si měly být blízké, je mezi nimi cítit chlad a odtažitost. Velmi zajímavé dílo, nad kterým budete přemýšlet.