mirka2558 komentáře u knih
veľmi sa teším na 3. časť a som zvedavá ako sa to skončí :) 2 bola este lepšia ako jednotka
slovenskych autorov moc necitam ale tato kniha sa mi pacila. lahko sa cita
Veľmi pekná kniha :) určite odporúčam. romantika, oddychovka pre mňa
úžasná úžasná úžasná ! prečítala som ju za jeden deň a mimoto som sa tešila kedy sa k nej vrátim. páčilo sa mi, že tam nieje zbytočné naťahovanie, všetko k veci . 5 hviezdičiek a určite odporúčam!
mne sa kniha páčila :) aj ked niektore komentare niesu nic moc za mna skvela kniha
velmi pekne pisane.... od stranok sa nedalo odtrhnut. bola som velmi zvedava co bude dalej a ako sa príbeh skonci....jedna z knih ,,kym nedocitas nezaspis,, davam 5 hviezdiciek kniha sa mi velmi pacila a zanechala vo mne prijemny pocit
Mne sa kniha páčila aj keď sú tu aj negatívne komentáre..co sa týka Eriky a Patrika tie naozaj podľa mňa už boli ,,vyčerpané,,
rada by som si prečítala aj druhú časť tejto série. aj ked myslim, že to bolo ukončené dostatočne
A. Marsons nesklamala. Zbožňujem jej knihy každú jednu a táto nieje výnimkou. za mňa 5 hviezdičiek
kniha sa číta, že sa od nej nevieš odtrhnúť. Stále sa niečo deje za mňa ÁNO. Veľmi sa mi páčila a určite odporúčam.
Som šťastná, že knihu som čítala už keď je na svete 2. časť inak by som asi nevydržala. Kniha sa číta ľahko, je úžasná má dej ... idem hneď na 2. časť. Dávam všetkých 5 hviezdičiek
Úžasná kniha pri ktorej som sa ani minútu nenudila. Prekvapivo skončená, vôbec žiadna nuda až po poslednú stranu. Určite odporúčam.
úžasná kniha od ktorej som sa nevedela odtrhnúť! teším sa na ďalší diel ????
Nemám veľmi rada slovenských autorov /knihy/ prídu mi ,,na jedno kopyto,, ale zatial všetky, ktoré som čítala od p. Hajdukovej sa mi páčili. Na konci som si aj plakala a vždy mi príde ľúto, že nie sú celé podľa skutočnosti. Kniha sa čítala stránka za stránkou a páčila sa mi. Tiež si myslím, že na tie zverstvá, ktoré sa diali by sa nikdy nemalo zabudnúť aj keď to nie je jednoduchá téma.. Dávam 5 hviezdičiek. Autorka nesklamala.
veľmi pekná a ľahko čitateľná kniha. ako píše Kukicka je reálna a neviem si predstaviť, že by som na niekoho mala tak dlho čakať :D dávam 5 hviezdičiek. kniha sa mi páčila