mirka2558 mirka2558 komentáře u knih

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Helen Fields

Ano ano ano! Každá jedna časť lepšia a lepšia :) len som zvedavá kedy sa dozviem, či sa Ava a Luc daju dokopy :D

28.04.2020 5 z 5

Tiché lži Tiché lži Sarah Pinborough

Moja prvá kniha od autorky a mozem povedať, ze sa mi veľmi páčila

27.04.2020 5 z 5

Zítřek nedoženeš Zítřek nedoženeš Sidney Sheldon

(SPOILER) Kniha bola super ale sklamal ma zaver. Cakala som happyend

25.04.2020 5 z 5

Vrabce z Terezína Vrabce z Terezína Kristy Cambron

Top, top top! ODPORÚČAM! Ako prvá časť tak aj druhá sa mi veľmi páčila. Presne moja šálka kávy

06.04.2020 5 z 5

V inom čase V inom čase Jillian Cantor

Knižka sa citala lahko. stale som cakala kedy sa už stretnú, očakávala som happend a nakoniec som bola sklamaná. V podstate o nicom nedozvedela som sa kde vsade bol Max co s nim vlastne bolo. Celkom sklamanie

03.04.2020 2 z 5

Démonov anjel Démonov anjel Michaela Ella Hajduková

Úžasná vyšperkovaná 2. Časť. Veľmi sa mi páčila nevedela som si predstaviť o čom bude autorka písať 600 strán? Ale táto časť sa mi páčila dokonca viac ako prvá. Určite odporúčam

20.03.2020 5 z 5

Ženy bez slitování Ženy bez slitování Camilla Läckberg

Jednohubka oddychova, prečítaná za pár hodín ale výborná. Camilla sa nezaprie

15.03.2020 5 z 5

Dokonalá kořist Dokonalá kořist Helen Fields

Úžasná! 5 hviezdičiek

08.03.2020 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Teda ten koniec! Veľmi dobrá kniha určite odporúčam

06.03.2020 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Veľmi smutná kniha. Bavila

05.03.2020 4 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Tak toto bol koniec! Strasne som zvedava na dalsiu knihu autor to,, lepsie,, ani odstrihnut nemohol.

18.02.2020 5 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Dobra detektivka ale veeeelmi dlha...

30.01.2020 3 z 5

Dorianova kliatba Dorianova kliatba Michaela Ella Hajduková

Neviem ako to táto autorka robí ale veľmi sa mi páčia jej knižky. Oddychové, krásne pekne ukončené.... Dávam plný počet.

19.01.2020 5 z 5

Na kraji priepasti Na kraji priepasti Bernard Minier

Teda to bola jazda! Keďže ja veľmi IT technológie neriešim a nevyznám sa, zo začiatku sa mi to čítalo dosť ťažko ale príbeh a dej úplne super. Dávam plný počet.

18.01.2020 5 z 5

Pohřbeni zaživa Pohřbeni zaživa Dominik Dán

Teda nemám slov... Každá kniha od DD je lepšia a lepšia. Som zvedavá na Petru..

06.01.2020 5 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Úžasná ako každá ďalšia od tejto autorky... Len ten smutný koniec nemusel byť :(

26.12.2019 5 z 5

Mucha Mucha Dominik Dán

tesim sa na Mucholapku ;)
opat raz necakany koniec

02.12.2019 5 z 5

Bývali jsme bratři Bývali jsme bratři Ronald H. Balson

Veľmi silná kniha. Iná ako som zvyknutá z obdobia svetových vojen ale jedným slovom Úžasná . Písaná z iného pohľadu , samozrejme smutná ako všetky tieto žánre ale určite odporúčam všetkými piatimi.

26.11.2019 5 z 5

Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Krásna kniha...a velmi smutna... nečakala som taký koniec :( Naozaj by som každému školákovi odporúčala ako povinné čítanie.

20.11.2019 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Ďalšia úžasná ,,Bryndzovka,, :) Autor nesklamal, nová vyšetrovateľka sa mi veľmi páčila a príbeh tiež. Neviem kam na tie príbehy chodí ale jedno je isté. VIE TO! Teším sa na ďalšiu časť a tiež na ďalšiu knihu o Erike.

16.11.2019 5 z 5