mirka2558

kniha sa mi velmi pacila. pekne napisane, vysvetlene ma cosi do seba!

prečítala som knihu a som spokojna. za mna A. Marsons nesklamala :) kniha ma bavila bola pútavá a za mňa táto autorka jedna z mojich najoblubenejsich. ja určite odporúčam.

Dala som dve hviezdičky jedna za obálku druhá za koniec príbehu. Skončilo to pre mňa nečakane co bolo plus inak kniha sa mi zdala nekonečná .

Dávam plný počet bodov. Kniha nesklamala mám tohto autra veľmi rada a vždy sa neviem dočkať novej knihy. Páči sa mi, že viem ako Erika žije svoj život /súkromie/ ale nieje z toho román. už som len zvedavá kedy si konečne niekoho nájde ???? co sa týka vyšetrovania NESKLAMALA . Jediná chyba, že sa rýchlo číta a môžem zas čakať na novú..????♀️????

kniha je úžasná! a ten koniec úplne prekvapenie! napínavé, má dej . veľmi sa mi páčila

Veľmi pekne a zaujímavo napísaná kniha. Prečítala som ju rýchlo a jednoducho.Stale sa tam niečo dialo a páčila sa mi aj autorkina reč na záver. knihu určite odporúčam.

knihu som prečítala za dva dni . nevedela som sa od nej odtrhnúť. Oddychová romantika aj keď niekedy až veľmi sladké.

Teda skončilo to úplne nečakane.... Fakt dobrá kniha. Odporúčam. Kapitola je krátka takže sa dobre číta.

Prečítaná za 2 dni!! Úžasná, dokonalá, zaujímavá a bravúrne napísaná. Určite ma p. Minier nesklamal a oplatí sa čítať. Teším sa na ďalšiu!

Kniha je celkom ok. Ľahko sa číta ale čakala som od nej viac. Taký priemer, skôr oddychovka.