mirka2558

Teda to bola jazda! Na začiatku ma kniha moc nebrala, čakala som od nej niečo úplne iné aj som sa ťažko začítavala ale potom to prišlo! Nečakaný zvrat, ktorý v romantických knihách nikdy nieje /alebo som na takú ešte nenatrafila/ a na konci, že bude ďalší diel....no kto má toľko čakať? Napíšem len, že sa neviem dočkať. Palec hore

kniha sa mi páčila len škoda, že tam.este nebolo pár kapitol ako to dopadlo s inými postavami :)

ODPORÚČAM! Dalsia topka od autorov, nemôžem vytknúť ani slovo akurát, že by som sa hneď a zaraz vrhla na ďalšiu časť. Už sa neviem dočkať aj keď čakanie bude asi dlhé :(

Mne sa velmi pacila! pocuvala som ju sice ako audio, zacala som Clonou ale tato sa mi pacila este viac :) tesim sa na Sovu

vobec som netrafila vraha :D myslela.som si, ze je to ucitel. takze velke prekvapenie .

Moja srdcovka... Strašne smutné ako môže byť jedna mama takáto...

Oddychový príbeh prečítaný za jeden večer. Som prekvapená , že slovenská autorka napísala takú dobrú knihu. Páčila sa mi

Kniha Milenium opäť nesklamala. Veľmi sa mi páčila a je mi ľúto, že to bol koniec série. ,,Čítalo sa to samo.,, :D Určite odporúčam

veľmi dobrá kniha... hlavná hrdinka pokazila čo mohla, zamotala sa do svojich vlastných lží a teda občas som mala pocit, že by som jej najradšej dala na držku.

velmi sa teším na ďalšiu časť! kniha sa číta sama a stále sa niečo deje. za mňa top ????

veľmi veľmi silná kniha...určite by to nikto nikdy nechcel zažiť. ľahko sa číta, žiadne zbytočné ,,omáčky,, ... určite odporúčam

kniha od ktorej sa neda odtrhnúť...od začiatku mi prišla Tatiana ako decko ale ukázalo sa, že ,,vyrástla,, v mudru a odvážnu ženu. Teším sa na ďalšiu časť...

knihu určite odporúčam . celý čas som čakala, čo bude ďalej ako to dopadne a kto je vlastne páchateľ.