mirkol mirkol komentáře u knih

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

No, ten konec, člověk doufal, že se později dozví něco víc, třeba o prvních trpasličích nebo urgalých jezdcích, ale ono nic. Nebo aspoň o prvním žáku Eragona, nové zemi, nebo tak něco...
Ale ono nic.
To zamrzí, ale jinak poslednímu dílu nemám moc co vytknout. Jen mě trochu mrzelo, jak to dopadlo s Murtaghem a Nasuadou (moje oblíbené postavy). A samozřejmě s Trnem. Fírnen a Arya mi přijde, že to vymyslel dobře. Nejlepší Vroengard kočkodlaci + Angela.

19.10.2016 4 z 5

Podsvětí Podsvětí Oliver Bowden (p)

4,5 hvězdiček

10.10.2016 5 z 5

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Lepší, než jsem čekala.

12.09.2016

Silnější než smrt Silnější než smrt Lidia Czyż

Kniha je to silná, se silným poselstvím. Jinak ten obal trochu pletl, ale je krásný. Pěkně se to čte a jen tak na to nezapomenu. Rozhodně nelituji, že jsem si ji koupila.

11.04.2016 5 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Celá série se mi líbila, i když mě mrzí, že už je konec, ale zase jsem ráda, že v pokračování se něco víc dozvím o Sydney a alchymistech celkově. Kdyby tam nebylo to pokračování, tak bych po pravdě byla naštvaná na Rose, kvůli Adrianovi, ale takhle jsem jenom ráda, že má svůj happy end.

10.04.2016 4 z 5

Říční znamení Říční znamení Patricia Briggs

Rozhodně se mi líbilo to zakončení, což tak úplně nemohu říct o začátku, který se trochu vlekl, ale zase jsem byla ráda, že jsem se v tomto díle víc dozvěděla o Mercy celkově.

23.03.2016 4 z 5

Mrtvá čarodějka přichází Mrtvá čarodějka přichází Kim Harrison

Je pravda, že mě od prvního okamžiku Nick (v lid.podobě) štve sice téměř bezdůvodně, ale prostě by mě jenom potěšilo kdyby se na něj něco našlo. :) Rachel mě lehce štve, že ho poté akcičce v knihovně neseřvala, ale co snad se dočkám později. Jenks je rozhodně moje oblíbená postava a Ivy...je Ivy.

23.03.2016 4 z 5

Magie zabíjí Magie zabíjí Ilona Andrews

Dost mě překvapilo, že jsem zjistila, že kniha ještě takový bonus, novelu Magické dary.

07.03.2016 4 z 5

Prokletý král Prokletý král J.D. Rinehart (p)

Čekala jsem něco lepšího a špatně se mi to četlo, nevtáhlo mě to do děje, nic, přesto mám v plánu přečíst si další díl.

07.03.2016 3 z 5

Záchrana Lilandgarie Záchrana Lilandgarie Michaela Burdová

Kniha se mi líbila, i když ten jednorožec mi pořád připomíná něco jiného než jak to bylo myšleno... taky
jsem ke konci začínala doufat, že Maxarel KONEČNĚ vyhraje, ale furt nic :), jinak v podstatě souhlasím s Roselundou 1928.

23.02.2016 3 z 5

Seznámení Seznámení Marcela Remeňová

Jak to přebíhalo od tématu k tématu, to mě úplně mátlo a chvíli trvalo než jsem to překousla a dala dohtomady. No, takový všechno urychlený většině věcem tam ani nedala čas. Myšlenka celkem dobrá, ale ten zbytek...
1/5 ḧvězdičky

23.02.2016 1 z 5

Strážci dobra Strážci dobra Michaela Burdová

Když jsem uviděla obal a přečetla si o čem to je nečekala jsem nic extra, ale kniha mne mile překvapila.

17.02.2016 4 z 5

Nespoutaní Nespoutaní Sophie Jordan

dobrá kniha

16.02.2016 3 z 5

Barry Trotter a Nestydatá parodie Barry Trotter a Nestydatá parodie Michael Gerber

Pro mě to byla taková vtipná oddechovka

15.02.2016 3 z 5

Lila Black - Zachovej klid Lila Black - Zachovej klid Justina Robson

Ze začátku mi přišlo, že se to strašně vleče, ale po tom mě to rozhodně zaujalo.

15.02.2016 4 z 5

Měsíční oko Měsíční oko Libba Bray

Zcela souhlasím s Žanda1002 sice to mělo pár světlých chvilek, ale i tak mě kniha absolutně nijak výrazně nezaujala.

15.02.2016 2 z 5

Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

fajn kniha... dost se mi ulevilo, že Aislinn se nezabouchla do Keenana

17.01.2016 4 z 5

Do Poklidné modři Do Poklidné modři Veronica Rossi

Další skvělé pokračování skvělé trilogie :D.

03.01.2016 4 z 5

Dotek anděla Dotek anděla Thomas Brezina

dobrá kniha

23.12.2015 4 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

když jsem tuto knihu v knihovně vzala tak to bylo z nudy nakonec mě to, ale zaujalo a usoudila jsem, že to není taková hrůza jak jsem si myslela. :D

23.12.2015 4 z 5