mirunda komentáře u knih
Vraždy v této knize se začínají stupňovat, kniha napínavá a velmi čtivá. Hned jdu na další díl
Výborná knížka. Úžasně a napínavě napsáno. Jude mi byla velmi sympatická. Plnej počet hvězdiček je na místě. Hned jdu na druhý díl.
Tak to byla jízda. Kniha mě nutila číst a nepřestávat, dokud jsem neotočila poslední stranu. Zvraty v knize a konečné rozuzlení, to jen tak nevymyslíš. Autor musí vážně na něčem jet, jinak to není možné
Kniha mě bavila, příběh sám o sobě taky, jen v tomto díle byla podstatná část knihy věnována výslechům a to mě tentokrát moc nebavilo. Proto jen čtyři hvězdičky
Pátý díl série s Fabiánem mě bavil. Jen jsem knihu četla v době hluboké čtecí krize a ani tato skvělá knížka mě nedokázala tak vtáhnout, abych četla a četla. Příběh byl výborný a co ten konec? Že by pokračování?
Kniha seje mě dostala v době čtecí krize. Byla to příjemná milá knížka, dle mého soudu spíše pro děti než dospělé.
Prvně mi přišlo, že se v knize vůbec nic neděje, ale od druhé půlky knihy už jsem se nemohla odtrhnout a hltala stránku za stránkou. A ten konec?
Byla to taková nenásilná a dost nepravděpodobná jednohubka. Možná si za týden dva nebudu pamatovat o čem byla, ale jako oddechovka se to dalo.
Kniha byl dobře zamotaná. Až do poslední stránky, by mě nenapadlo, jak to celé dopadne.
Jako obvykle Eva Dallasová nezklamala a já knihu nemohla odložit. Paráda
V první půlce knihy jsem byla přesvědčená o tom, že mě už nemůže nic překvapit a že mě kniha nebude moc bavit. V druhé půlce se příběh rozjel a konec mě opravdu šokoval a překvapil. Nakonec tedy zvedám i počet hvězdiček
Nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Do poslední chvíle jsem vážně netušila, kdo za všechno mohl a konec? Ten mě překvapil nejvíc. Skvělá knížka
Kniha byla rozhodně zajímavá a do poslední chvíle, jsem vlastně nevěděla, jak to doopravdy bylo. Konec byl sice lehce překombinovaný, ale na druhou stranu, proč ne. Na čtivosti to rozhodně neubralo
Ze začátku jsem se nemohla moc začíst, ale nakonec hodnotím jako příjemné čtení. Sice byl konec jeden velký happyend, ale oddchovky jsou taky potřeba.
Tak teda za mě nic moc. Tohle téma mě vůbec nenadchlo a přišla mi to strašná slátanina. Tři hvězdičky jsem dala spíše z nostalgie k autorovi, jehož předchozí dvě knihy byly super. Na moderní technologie moc nejsem a ten konec byl už zbytečně překombinovaný.
Kniha byla napínavá, byť se mi hůře četla v této divné době, ale za konec jsem byla ráda ...
A mě to bavilo. Sice mi někdy přijde lehce přitažené za vlasy, že novinářka se dostane do takových situací, ale spád a napětí to mělo ????
Kniha byla super. Velmi dobře se četla a byla napínavá. Do poslední chvíle jsem doufala, že to dopadne jinak.
Knihu jsem četla v době čtecí koronavirové krize, kdy my myšlenky neustále utíkaly jiným směrem. Kdy jsem neměla moc času vzít vůbec knihu do ruky a tak mi to trvalo pěkně dlouho. Nicméně kniha měla opravdu spád, výborně se četla a konec skvělý.