mirunda mirunda komentáře u knih

Sedmnácté znamení Sedmnácté znamení James Patterson

Tentokrát jsem z knihy nebyla tak nadšená jako vždycky. V podstatě tam nebylo žádné napětí a nic moc se nedělo a ten konec ... Otázka je, co autor zamýšlí s ženským vyšetřovacím klubem dál.

18.11.2019 4 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

To byla zase jízda. Bryndza se knihu od knihy zlepšuje a tento příběh byl jeden z nejlepších. Nová hlavní hrdinka mi je mnohem sympatičtější než Erika z předchozí série. Netrpělivě budu vyhlížet další knihu.

15.11.2019 5 z 5

Nutné lži Nutné lži Diane Chamberlain

Prvně jsem se do knihy vůbec nemohla začíst, ale zhruba za půlkou jsem se od ní nemohla odtrhnout. Opět dechberoucí příběh

03.11.2019 5 z 5

Rodina odvedle Rodina odvedle Sally Hepworth

Nebylo to nejhorší, celkem dobře se knížka četla.

20.10.2019 4 z 5

Rekonstrukce Rekonstrukce Viktorie Hanišová

Nějak nevím co si mám o knize myslet. Přečetla jsem jí teda jedním dechem, ale jsem z ní mírně rozhozená. Asi kvůli tomu konci, nevím.

07.10.2019 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Knizka me bavila a mela spad. Konec prekvapil.

05.10.2019 5 z 5

Nech mě lhát Nech mě lhát Clare Mackintosh

Výborná knížka. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jak to tedy bylo a konec mě vážně překvapil.

22.08.2019 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

To byla tak strašně milá knížka. Mnohdy drsná a těžká, ale obdivovala jsem Snůšku za to co všechno zvládala. Dnešní matky ( včetně mě samé) nezvládnou ani desetinu toho co ona. Příběh mi zůstane ještě dlouho v hlavě

19.08.2019 5 z 5

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Dlouho se mi nestalo, že bych měla tolik času na čtení a knihu přečetla že dne na den. Tahle šla sama. Napínavá, zajímavá.

18.08.2019 5 z 5

Fotograf z Osvětimi Fotograf z Osvětimi Maurizio Onnis

Čím víc knih z té doby čtu, tím víc mě udivuje, že se tohle opravdu dělo a není to tak dávno. To utrpení lidí je nepředstavitelné. Mohu být jen vděčná tomu, že žiji až v této době.

17.08.2019 5 z 5

Žena, po které se slehla zem Žena, po které se slehla zem Lone Theils

První kniha autorky mě bavila mnohem víc. Tady jsem se dlouho nemohla začíst a konec mi přišel takový nedotažený a zbytečně divně useknutý. Neurazí, nenadchne

15.08.2019 3 z 5

Zemřeš v další kapitole Zemřeš v další kapitole J. D. Robb (p)

Opakovala bych se, ale ani po tolika dílech s milovanou Evou Dallasovou mě tyhle příběhy nepřestávají bavit a už se těším na další.

10.08.2019 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Tak jako všechny knihy autorky, mě i tahle ihned vtáhla do děje. Sice autorka vždy popisuje život rodiny v určitém časovém období, její knihy jsou citlivé a napsané opravdu precizně

04.08.2019 5 z 5

Dívej se, jak umírají Dívej se, jak umírají Ed McBain

Z nostalgie k autorovi dávám aspoň jednu hvězdičku. Dřív jsem na něm vyrostla. Tento příběh mě ale vůbec nebavil, divně vymyšlený, divně napsaný, divné postavy a přesto, že to byla jen jednohubka, četla jsem ji dlouho, neb mě nedokázala vtáhnout do děje.

31.07.2019 1 z 5

Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Kniha byla krásně napsaná. Příběh se četl velmi dobře. Nebýt společného čtení, asi se k ní nikdy nedostanu a to by byla škoda.

25.07.2019 5 z 5

Před pikolou za pikolou Před pikolou za pikolou Linda Green

Kniha byla zajímavá, ale při jejím čtení mě postihla nějaká čtecí krize a mě trvalo hrozně dlouho než jsem jí dočetla.

23.07.2019 4 z 5

Sítě z pavučin Sítě z pavučin Táňa Keleová-Vasilková

Kniha, která neurazí ani příliš nenadchne. Beru ji jako odpočinkovou. Někdy mi šla hlavní hrdinka pěkně na nervy. Četlo se mi ale dobře, tak jako všechny knihy od autorky.

06.07.2019 4 z 5

Osvětimská ukolébavka Osvětimská ukolébavka Mario Escobar

Nedá se dát jinak, než pět hvězdiček. Příběh mě pohltil o to víc, že byl dle skutečné události. I když knihu s touží tématikou nečtu poprvé, nikdy mě nepřestane udivovat, kolik zla bylo na lidech spácháno, kolik bolestí a utrpení lidé museli zažívat. Kdy touha přežít byla jedinou jejich starostí. V těchto chvílích si člověk vždy uvědomí, jak se mu žije a jaké malichernosti denně řeší. Otevře lednici a v ní je jídlo, otočí kohoutkem a teče voda. Ty nelidské podmínky museli být prostě příšerné. Ale jako matka velmi dobře chápu sebeobětování Helene kvůli dětem. Nejednala bych jinak.

01.07.2019 5 z 5

Izolovaný Izolovaný Sebastian Fitzek

Nevím na čem tento spisovatel jede, ale knížky jsou brutálně brutální. Ty popisy když si člověk představí. Kniha měla spád a byla velice čtivá. Za mě pět hvězdiček

30.06.2019 5 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

No nevím. Bylo to zvláštní. Nechci napsat úplně špatné, ale prostě zvláštní. A ten konec ... Tři hvězdy, víc ne.

23.06.2019 3 z 5