mirunda komentáře u knih
Jako každá kniha od tohoto autora, mě i tato bavila. Vtáhla mě do děje a nedovolila mi moc často odkládat.
Za mě to byla teda jízda. Nedokázala jsem se odtrhnout a musela jsem číst a číst. Konec mě nepřekvapil, myslela jsem si to. Ale pět hvězdiček je jasných za vtáhnutí do děje.
Vůbec jsem se nemohla začíst. Knížka mě nedokázala vtáhnout do děje. Nemohla jsem se dočkat konce a to že jsem se pak dozvěděla, kdo byl vrah mě nechalo úplně klidnou. Tohle se moc nepovedlo. Dvě hvězdičky dávám spíš za snahu.
V knize se sice stále opakovalo to samé, přesto jsem byla napnutá, jak vlastně dopadne. Ten konec vzal teda rychlý spád, ale jo bavila mě
Kniha byla napínavá a vtáhla mě do děje. Takže za mě dobrý.
Za mě to bylo super počtení a už se těším na další knihy autora. Navíc úžasná obálka!!
Dneska bych dala tak 3- takže zaokrouhluji dolů. Dlouho jsem se do knihy nemohla začíst, až skoro po sto stránkách to konečně sedlo kam mělo. Ale i tak mi některé pasáže přišly přitažené za vlasy.
Tak tohle se úplně nepovedlo. U knížky jsem se ani jednou nezasmála, tak jako u minulých dílů. Přišlo mi to zbytečně nastavované a v podstatě o ničem.
To byla jízda, přečtená za dva dny. Patterson opět nezklamal, byť ten konec mi přišel lehce přitažený za vlasy a v podstatě moc velký happyend, ale nevadí, nechám to na pěti *, protože věřím, že mě kniha zase vrátila do čtecího režimu po dlouhé čtecí krizi.
Byť jsem už přečetla více knih o holocaustu, které byly rozhodně lepší, musím říct, že i tato mě bavila. Ty šílenosti co se děly, tam nebyly popsány dopodrobna, tak jako třeba v knize Narodili se aby přežili, ale přesto jsem příběh četla jedním dechem a fandila tomu, aby příběh dopadl dobře. Což v tomhle tématu není nikdy jistota.
Tento díl mě bavil více než druhý díl, ale rozhodně nedosahoval kvality dílu prvního. Chápu, že se autorka snaží vytřísat z příběhu co to jde, ale tímto dílem bych to prostě ukončila a nechala být.
Jako vždy napínavé od začátku až do konce. Jen by autor mohl psát rychleji, kdo má zase tak dlouho čekat a další knihu :-D
Mě kniha bavila moc. Byla tentokrát bez tolika sexu, jako přechozí knihy. Vykreslovala příběh několika postav, během jednoho roku.
Byla to taková jednohubka. Námět mi sice přišel trochu přitažený za vlasy, ale kdo ví ... jak to je
No tak ke konci jsem nemohla zastavit slzy. Ze začátku knihy jsem si říkala, že to není Sparks jak jsem zvyklá, popisoval vlastně jen vztah dvou lidí v určitém úseku života. Zlobila jsem se na Vivian, jaká to byla mrcha a bylo mě líto Russe, ale on musel přijít na to, že se musí umět postavit vrtochům své ženy a ne se jí jen snažit zavděčit. Příběh nakonec krásný. Přestože jsem knihu začala číst minulý víkend, od svátečního pátku do dnes jsem však přečetla více než 400 stránek, tak moc mě kniha vtáhla do děje a já musela otáčet stránku za stránkou ...
Moje čtecí krize stále přetrvává, takže mi přečtení knihy trvá neuvěřitelně dlouho. I přesto se mi kniha moc líbila.
Jelikož mám teď nějakou čtecí krizi, trvá mi přečtení knížky strašně dlouho. I tak mě ale kniha a námět míč bavily. Do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je viník.
I přesto, že nejsem poslední dny naladěná na knihy, tak mě tato kniha bavila moc. Autorka mě zatím nikdy nezklamala a do poslední chvíle jsem nevěděla, jak to dopadne.
Autorku mám velmi ráda, ale tahle kniha mě prostě nezaujala a i proto tak dlouho trvalo než jsem jí dočetla. Příběh přeskakoval z jednoho na druhé, příliš mnoho postava nakonec jakési nejisté zakončení. Četla jsem od autorky mnohem lepší knihy
Kniha mě moc bavila. Koně miluju a tohle byl jemný a krásný příběh ...