mirunda mirunda komentáře u knih

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Do knihy jsem se dlouho nemohla začíst. Nakonec skončila tak rychle, že jsem si to ani nestihla uvědomit. Konec mi přišel dost odflaknuty a jednoznačně nejslabší kniha autora.

15.06.2019 3 z 5

Nezvěstná Nezvěstná T. J. Brearton

Nebylo to úplně špatné, ale někdy dosti málo uvěřitelné. Každopádně změna od běžného žánru, ale už to zase chce nějakej pořádnej thriller.

01.06.2019 3 z 5

Mysli na nesmysly Mysli na nesmysly Michaela Dočkalová

Víc než na tři hvězdičky to nevidím a to je hodně i za snahu a za to, že je to prvotina. Povídkové knihy moc nemusím, je to přesně proto, jak píše sama autorka. Oblíbíte si hlavního hrdinu a povídky je konec. Některé byly lepší, jiné horší a opravdu mi vadila ta ne moc hezká čeština a chyby ve větné skladbě. Ale i snaha se cení.

29.05.2019 3 z 5

Posedlá Posedlá Lynn Beach (p)

Nevím co mě to popadli, ale chtěla jsem se vrátit do puberty a sáhla po Stopách hrůzy. Vůbec to nebylo děsivé, jako kdysi. Naštěstí to bylo krátké a rychle přečtené

28.05.2019 2 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Po tolika letech nová Lanczová a příběh tedy na jedničku. Odpočinek od všech těch vražd a příjemná oddechovka.

28.05.2019 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Nedokázala mě udržet v napětí, tak jako předchozí kniha, ale úplně špatné to taky nebylo.

27.05.2019 4 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Poslední týden nebylo tolik času na čtení, ale přesto jsem vzala čtečku do ruky každou volnou chvíli. Bylo to napínavé a mělo to spád ... Už ať je další díl, otevřené konce mě pěkně štvou ????

22.05.2019 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Knihy autorky mají pro mě zvláštní význam. Jejich děj mě vždy pohltí, byť vždy popisují život rodiny v určitém časovém období. Je to pro mne oddych a relax po všech detektivkách a vraždách. Navíc je kniha psaná krásnou češtinou.

12.05.2019 5 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Tak to byla jízda. Nešlo přestat číst, ale musela jsem neb dvě děti jsou dvě děti ????

10.05.2019 5 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

První část mě nedokázala úplně vtáhnout, ale u druhé už jsem se nedokázala odtrhnout. Paráda

07.05.2019 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Nenáročná oddechovka popisující život jedné rodiny. Velmi dobře se četla.

03.05.2019 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Do knížky jsem se vůbec nemohla začíst, nedokázala mě udržet v napětí, ale od půlky jsem už byla zvědavá jak to dopadne a šlo to samo

30.04.2019 3 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Kniha mne vtáhla a bavila. Asi ve třech čtvrtinách jsem začala tušit jak to doopravdy je, ale stejně jsem byla překvapená, protože jsem to tak úplně neodhadla.

20.04.2019 5 z 5

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Kniha ze začátku působila mile, konec mě donutil k hlubokému zamyšlení ..

18.04.2019 5 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Kniha byla velmi napínavá, byť mnohdy trochu zdlouhavá. Konec dost překvapivý. Těším se na další v sérii

17.04.2019 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Zpočátku jsem se do knihy nemohla začíst, ale ke konci jsem se od ní nemohla odtrhnout. Za mě super

11.04.2019 5 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Ze začátku jsem se do knihy nemohla moc začíst a nakonec jsem jí dala pomalu na jeden zátah. Bavila mě moc.

07.04.2019 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

I když nečtu v tempu jako dřív, i další díl mne moc bavil a těším se na další

01.04.2019 5 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Kniha se mi velmi dobře četla, až skoro ve třech čtvrtinách mi došlo, kdo je vrahem.

20.03.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Bavila mě. Byla napínavá až do konce ????

14.03.2019 5 z 5