Míša06 Míša06 komentáře u knih

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Opravdu skvělá kniha. Ta propracovanost toho kosení, oživování, a moderní technologie, doufám že takhle jednou náš svět neskončí. Nejlepší část pro mě byl asi závěr, protože jsem se celou dobu děsila toho okamžiku, kdy Citra pokosí Rowana. Naštěstí vše dobře dopadl, a ukázalo se, že Citra má opravdu talent na vymýšlení podrazů a krizových plánů.

Selekce Selekce Kiera Cass

Jen jedno OMG. TO je tak skvělé. Nejvíce se mi asi líbil ten milostný trojúhelník a Američčina tvrdohlavost. Neuvěřitelně propracovaný svět, nádherně vymyšlená Selekce Prostě smekám klobouk Kiero.

02.08.2018 5 z 5

Ovšem Ovšem Karel Kovy Kovář (p)

Hezky napsané, hezká grafika, upřímnost. Občas to sice zbytečně natahoval, ale jinak to bylo napsané celkem poutavě. Nejvíce na knize asi oceňuji upřímnost (a ano i přiznání). Kniha se mi líbila.

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Asi takhle....povedená kniha, poučná, ukazuje pravdu, a věřím že i upřímná. Občas už jsem měla pocit, že některé věci zbytečně rozpitvává, ano chápu, že to pro ni bylo důležité. Číslování stránek bylo zajímavě vymyslené, ale mě prostě nedalo spát, že v minutě nebylo 60s ale 100s. Chápu ale, že to úroveň knihy vůbec nesnižuje.

Džínový deník: chaos v hlavě Džínový deník: chaos v hlavě Zuzana Šulajová

Kniha se mi líbila. A to i přesto, že mi mamka koupila rovnou tenhle díl a ne první. Naštěstí se to jakžtakž přečíst dá i bez předchozího dílu. Myslím si, že kniha může být pro někoho i poučná. Každopádně ten druhý vztah Pauly a .......... se mi asi líbil víc než Paula a Patrik. Asi se podle vyprávění k sobě hodili více. Určitě si přečtu další díly a hlavně ten z pohledu Lukáše.

02.08.2018 5 z 5

Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Velm povedená kniha, a myslím že svůj výchovný účel rozhodně splní :-D. Občas se sice stávalo, že mi přišla Viki až moc naivní, ale ok dalo se to. Rozhodně si přečtu další díly a to nejen kvůli tomu, že mi z toho mamka udělala každonarozeninovou tradici.

Dcera Dcera Kiera Cass

Noooo............. jako Eadlyn je svá a když si k ní najdete cestu (což se mi naštěstí povedlo) můžete s ní vše prožívat s ní, ale jestli si k ní tu cestu nenajdete, bude vám nejspíše protivná. Líbilo se mi, jak tam byla zmíněná Marlee, Lucy a Aspen. Jsem ráda, že na ně America ani autorka nezapomněla. Doufám, že se Eadlyn rozhodne buď pro Eika nebo Kila. Kniha se mi velice líbila a nezklamala mě.

Falešný román Falešný román Magdalena Mintová

Kniha byla super a po 100. stránce opravdu slušně rozjela. Občas mi sice vadilo to, že Ema občas přehnaně fňukala nad kravinami. Kniha se mi moc líbila a určitě si přečtu pokračování.

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Opravdu skvělý příběh vzhledem k tomu v jaké se odehrává době.......Popravdě jsem si tím kdo je zabiják a kdo princ nebyla z počátku jistá, ale pak jsem na to začala mít tvrdý názor a ukázal se správný. Kniha se mi velice líbila a rozhodně i přečtu další díly.

Druhá stříbrná kniha snů Druhá stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Byl to vycpávkový druhý díl. Až na ten konec, ten byl nabitý a plný akce, to bylo nudné táhlé a bez akce. Párkrát se sice během celé knihy objevilo pár zvratů, ale nebylo jich moc. Celkově kniha byla nudná. Ale protože 1. díl byl výborný, doufám ve skvělí 3. díl.

02.07.2018 3 z 5

Božská Florence Božská Florence Jasper Rees

Byly ta obrovské návaly informací a dat, která se nedala zapamatovat.

19.06.2018