misa1974

Úžasná Eleanor vzdoruje a zachovává hrdost i v těžkých chvilich.

Haven protrpi manželství plné násilí a urážek a získá zpět důvěru v lásku po boku Hardyho, tento příběh je ještě více čtivý než první dil teto trilogie.

Probuzení Shelby z manželství na oko a návrat domu a nalezení sebe samé, hezky příběh.

Tato kniha je skvěla, ale i kontroverzní-alibisticka, Bůh za nic nemůže, všechny nás miluje, ale příroda není vůbec tak mirna naopak se musí usměrňovat, tak jako někteří lidé, učíme se každý den jak byt dokonalejší a šťastnější nejen rozpominame.

Bozska magie často funguje, ale ne vždy, někdy je zapotřebí i trochu toho štěstí či náhody.

Knihy J . Collins se dobře čtou, jsou o zbohatlicich a jejich pozitkarstvi - v tom jsme si všichni za jedno!

Silný příběh ve válce, která byla dříve hojne využívána mocnými k tomu, jak změnit deni a majetkove poměry ve svete.

Dobře napsané povidky o tom, jak "vyzrát" nad druhém.

Nelehké dospivani Liberty v obytném přívěsu, peče o malou sestru po smrti matky a nalezení pomocí a lásky v bohaté rodině, pěkný trochu pohádkový příběh.

Je to stále stejné po staleti, většina otroci pro hrstku, dnes je to svobodné otroctví (svoboda je cenny přínos) jinak třeba pojdi hlady nebo zimou.