Misabi komentáře u knih
Super kniha. Přečteno jedním dechem. Řekla bych, že jedna z jeho nejlepších knih. Moc se povedla.
Za mne slabší díl, oproti prvnímu. Trochu mi přišlo jako kdyby autorka nevěděla jak příběh ukončit a té soukromé omáčky kolem bylo až moc.
To byla zase jízda. Moc se mi to líbilo. Takový konec jsem nečekala.
Jsou i lepší díly, ale já se i přesto moc pobavila:-) Už se těším na pokračování.
Skvělý příběh, moc mne bavil. Hvězdičku dolů dávám za ten nesmyslně utnutý a rychlý konec...
Miluji obě série - Oldřicha z Chlumu i Jiřího Adama z Dobronína. Tato kniha byla milým spojením obou. Přečteno jedním dechem, i na slzičky skoro došlo. Kniha se moc povedla a doporučuji si ji přečíst.
Miluju detektivky s Oldřichem z Chlumu. Černá lilie se mi líbila, byť jsem se dost ztrácela ve jménech postav. Závěr nakonec velmi působivý. V posledních dílech série mi však chybí "dvorské pletichy na pražském hradě, osoba krále Přemysla Otakara II., královna Kunhuta a takové to politické pozadí". Možná je to tím, že se příběhy odehrávají daleko od Prahy.
Prostě pecka. Ani minutu jsem se nenudila. Zvraty. A ten konec... Tak toto jsem fakt nečekala.
Kniha mi přišla příliš nekomplikovaná. Předvídatelná. Trochu tam chyběl náboj předchozích dílů. Těším se na pokračování... uvidíme, zda se dynamika děje v sérii vrátí.
Mne se to líbilo. Čtivé. Výborné čtení na deštivý víkend. Nejvíc se mi líbil závěr:-) Už teď se těším na další příběh.
(SPOILER) Mne se to líbilo. Jen jsem se malinko neorientovala v postavách na začátku, potom si to sedlo. Zajímavý "vražedný" nástroj.
Příjemná oddechovka na sobotní večer. Příběh je zamotaný a plný různých vtipných/smutných situací, mrtvých je dost. Příběh nemá slabá místa. Krásně plynul až ke zdárnému vyřešení. Tato série se mi líbí čím dál víc. Moc se mi líbila "bitka" mezi Magdalenou a tou číšnicí.
Mne se ta kniha moc líbila. Nechyběl humor, akce, vtip, dobrodružství.
(SPOILER) Opět super příběh. A konečně došlo na padoucha Hulera. Toto jsem, přiznám, nečekala.