Misan1993 komentáře u knih
Kniha nenadchla ani neublížila. Znám knihy co mě ponoří do děje více.
První a zárověň určitě né poslední setkání s dvojicí Gotrex a Felix :)
Doporučuji v angličtině, je to jednoduché a super pro začátky ve čtení anglických knih.
Dobrá knížka mě nutí číst každou volnou chvíli, u téhle to tak nebylo.
Angličtina trošku zastaralého ražení, ale číst se to dalo ;)
Nejdříve jsem nevěděl do čeho jdu, ale nakonec se z Vánočního dárku vyklubalo celkem kvalitní čtivo :)
Poslechnuto jako audiokniha. Občas děj zajížděl do zbytečných pasáží, ale celkově to byla super kniha. Druhý díl mám už předem připravený na poslech tak jdu na to :)
Co na to říct jiného než paráda!! Jen škoda, že nejde dát více hvězd!
Další vynikající kousek, který mě utvrzuje v tom, že přímá koupě dvanáctidílného boxu byla skvělá investice. Přečteno skoro jedním dechem a po třetím díle šáhnuto rychlostí předávky štafetového kolíku. Super kniha.
V knihkupectví jsem to zahlédl mezi zlevněnými kousky za 79Kč, tak jsem to zkusil a udělal jsem dobře!
Jo, i mě při čtení bolely nohy!
Od knihy jsem se neodtrhnul.
Film Zelená míle nastavil vysokou laťku. Knižní série je však ještě výš. Neuvěřitelný čtení.
Bohužel oproti trilogii Bratrstva krve malinko ze slabšího šálku. Nic extra, ale zároveň nic co by se nedalo číst.