Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Pravidla moštárny Pravidla moštárny John Irving

Knihám jako je tahle se říká srdeční záležitost! Vřele doporučuji..!

08.05.2013 5 z 5

To To Stephen King

Asi se tento koment líbit moc lidem líbit nebude, ale mně se tato knížka nelíbila, snažil jsem se v ní najít něco opravdu zajímavýho, ale bohužel. Nechal jsem se unést skvělými recenzemi.

26.04.2013 3 z 5

Nadaný žák Nadaný žák Stephen King

První povídka luxus, ta druhá tam být nemusela.

31.05.2019 4 z 5

Nájezdníci Nájezdníci John Flanagan

Číst to jako náctiletej!!! I tak moc pěkná kniha!

05.02.2019 5 z 5

Řeka bohů: Román ze starého Egypta Řeka bohů: Román ze starého Egypta Wilbur Smith

Dlouho trvalo, než jsem se do knížky pustil. Ale když jsem jí vzal do ruky, už to šlo rychle. Být časově neomezený, tak padla na jeden zátah :)

05.02.2019 5 z 5

Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Co se dostane Kotletovi dostane pod ruku, to je čtivý :-) jedna velká jízda, smekám!

29.12.2017 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Rozjetej vlak, který zastaví až poslední stránkou!!

06.11.2017 5 z 5

Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Myšlenka teda perfektní, ale podání knihy mě bohužel neohromilo. Za tu cenu žádnej trhák.

29.09.2016 2 z 5

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Je to tady, nejlepších 2400 stran této úžasné série za mnou. Jedna z velkých srdečních záležitosti pro mě. Teď už jen kvalitní remake a máme na světe čtyři neuvěřitelné filmové trháky.

08.12.2015 5 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane F. (p)

Tohle by si měly přečíst budoucí maminky dětí ve větších městech, protože tahle kniha nese obrovské poučení. Kdo by vůbec tušil, jak moc mladé lidi může tohle svinstvo potkat.

25.06.2015 5 z 5

Čarodějky na cestách Čarodějky na cestách Terry Pratchett

Stařenka Oggová a její dopisy jsou nejlepší :)

15.04.2015 5 z 5

Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Tolikrát jsem od holek slyšel ať si to přečtu, když mám rád fantasy atd...až se nakonec stalo a byl jsem příjemně potěšen, třeba vezmu jednou do ruky i dvojku ;)

07.04.2015 4 z 5

Nohy z jílu Nohy z jílu Terry Pratchett

Další unikátní kousek z prostředí Zeměplochy a další unikátní kousek zdobící moji knihovnu. Když si vzpomenu na to, že už tu Terry není a z jeho rukou nevzejde další skvělé dílo, člověk si v tu chvíli uvědomí o co světová fantasy přišla :/

03.04.2015 5 z 5

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

První kniha byla bomba, druhá za to taky stála, ale tohle byl slabší šálek, místama byl děj úplně přeskočen, zápletky se vyřešily samy. Na můj vkus moc rychlej spád. Ale jinak se to dalo :)

24.01.2015 3 z 5

Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

K Vánocům jsem dostal celou trilogii, tak jsem hned sáhl po prvním díle a jsem naprosto nadšenej. Na knižním trhu prosyceným vším možným, je tohle úplně něco nového. Kdybych měl čas a nemusel knihu každou chvíli nahrazovat učením na zkoušky, dva dny po Vánocích by byla trilogie nejspíš hotová :) Už se třesu na další díl :)

27.12.2014 5 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Stručně řečeno: Čtenářskej orgasmus! :)

21.10.2014 5 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Asi mně ukamenuje každý kdo si tohle přečte, ale mě kniha nebavila..nenašel jsem v ní takový to pravý potěšení, jaké má kniha dát, každopádně klobouk dolů před panem autorem, tohle napsat v roce 1950, to je výkon!

18.12.2013 3 z 5

Hamlet Hamlet William Shakespeare

Shakespear je pan dramatik. Ty obrovské dialogy, neuvěřitelné, každý by měl zkusit něco od něj přečíst, doporučuji!

08.05.2013 4 z 5

Prokletý dům Prokletý dům Rachel Caine (p)

Divím se tak slebému hodnocení, mě se ta kniha líbila a mít čas tak shltnu na ráz.

08.05.2013 5 z 5

Vraždy v ulici Morgue a jiné povídky Vraždy v ulici Morgue a jiné povídky Edgar Allan Poe

Nebylo to zlé, to ne. Od mistra hororu jsem čekal trocu víc, sice to byla detektivka s velice dobře vyvíjející se zápletkou, ale to rozuzlení a orangutan mi přišlo prostě jednoduchý :/

08.05.2013 3 z 5