Misan1993 komentáře u knih
Knihám jako je tahle se říká srdeční záležitost! Vřele doporučuji..!
Asi se tento koment líbit moc lidem líbit nebude, ale mně se tato knížka nelíbila, snažil jsem se v ní najít něco opravdu zajímavýho, ale bohužel. Nechal jsem se unést skvělými recenzemi.
Dlouho trvalo, než jsem se do knížky pustil. Ale když jsem jí vzal do ruky, už to šlo rychle. Být časově neomezený, tak padla na jeden zátah :)
Co se dostane Kotletovi dostane pod ruku, to je čtivý :-) jedna velká jízda, smekám!
Myšlenka teda perfektní, ale podání knihy mě bohužel neohromilo. Za tu cenu žádnej trhák.
Je to tady, nejlepších 2400 stran této úžasné série za mnou. Jedna z velkých srdečních záležitosti pro mě. Teď už jen kvalitní remake a máme na světe čtyři neuvěřitelné filmové trháky.
Tohle by si měly přečíst budoucí maminky dětí ve větších městech, protože tahle kniha nese obrovské poučení. Kdo by vůbec tušil, jak moc mladé lidi může tohle svinstvo potkat.
Tolikrát jsem od holek slyšel ať si to přečtu, když mám rád fantasy atd...až se nakonec stalo a byl jsem příjemně potěšen, třeba vezmu jednou do ruky i dvojku ;)
Další unikátní kousek z prostředí Zeměplochy a další unikátní kousek zdobící moji knihovnu. Když si vzpomenu na to, že už tu Terry není a z jeho rukou nevzejde další skvělé dílo, člověk si v tu chvíli uvědomí o co světová fantasy přišla :/
První kniha byla bomba, druhá za to taky stála, ale tohle byl slabší šálek, místama byl děj úplně přeskočen, zápletky se vyřešily samy. Na můj vkus moc rychlej spád. Ale jinak se to dalo :)
K Vánocům jsem dostal celou trilogii, tak jsem hned sáhl po prvním díle a jsem naprosto nadšenej. Na knižním trhu prosyceným vším možným, je tohle úplně něco nového. Kdybych měl čas a nemusel knihu každou chvíli nahrazovat učením na zkoušky, dva dny po Vánocích by byla trilogie nejspíš hotová :) Už se třesu na další díl :)
Stručně řečeno: Čtenářskej orgasmus! :)
Asi mně ukamenuje každý kdo si tohle přečte, ale mě kniha nebavila..nenašel jsem v ní takový to pravý potěšení, jaké má kniha dát, každopádně klobouk dolů před panem autorem, tohle napsat v roce 1950, to je výkon!
Shakespear je pan dramatik. Ty obrovské dialogy, neuvěřitelné, každý by měl zkusit něco od něj přečíst, doporučuji!
Divím se tak slebému hodnocení, mě se ta kniha líbila a mít čas tak shltnu na ráz.
Nebylo to zlé, to ne. Od mistra hororu jsem čekal trocu víc, sice to byla detektivka s velice dobře vyvíjející se zápletkou, ale to rozuzlení a orangutan mi přišlo prostě jednoduchý :/