Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

První setkání s Nesbem a příjemné překvapení.

07.10.2018 4 z 5

Tajemství Tajemství Robert Lawrence Stine

Opět nadšení, kdo by řekl, že v této edici se najdou takto kvalitní kousky.

29.05.2017 5 z 5

Čaroděj na severu Čaroděj na severu John Flanagan

Sakra už jen šest dílů!..., pomalu ale jistě se dobrodružství zkracuje!

03.11.2016 5 z 5

Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

Když chcete od Kinga dobrý povídky, určitě sáhněte po Černočerné tmě, Bazar zlých snů Vám takovou kvalitu nenabídne. Ale některý nejsou tak zlý ;)

13.09.2016 3 z 5

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Knihu za knihou se Paoliny zlepšuje, děj nabírá na obrátkách a mě nezbývá nic jiného než se vrhnout na čtvrtý díl! :)

27.11.2015 5 z 5

Eragon Eragon Christopher Paolini

Koupě této knihy byla SKVĚLÁ VOLBA! Vlastně né jen knihy, ale celého kompletu a ani při nejmenším toho nelituji. Neřízeným tempem jsem prolétl první díl a už předemnou na stole stojí Eldest. Poklona autorovi, tohle fantasy já můžu.

04.11.2015 5 z 5

...a je čas zabíjet ...a je čas zabíjet John Grisham

Skvělá kniha se strhujícím soudním procesem a jedinečným advokátem Jakem Brigencem. I když se mi kniha dostala do ruky až po přečtení Platanové aleje, tudíž dějového pokračování, knihu jsem si naprosto užil a můžu jí jenom doporučit.

16.10.2015 5 z 5

Poldové Poldové Evan Hunter (p)

Jedna z těch Evanovejch lepších kousků, v knize je víc linií konajících zločin, takže o to větší zábava. 87. revír nikdy nezklame :)

29.07.2015 5 z 5

Muži ve zbrani Muži ve zbrani Terry Pratchett

Každý odstavec, každá věta, každé slovo, všechno do detailu propracované a velmi velmi čtivé!

23.03.2015 5 z 5

Střet králů Střet králů George R. R. Martin

Doporučuju! Velice kvalitně napsané dílo, které člověka vtáhne do děje a v mém případě nesrovnatelný zážitek oproti seriálu, který samozřejmě k zahození také není.

Jinak nějaká perlička ze světa Hry o trůny:

David Benioff a D. B. Weiss vypráví příběh o tom, jak získali George R. R. Martina pro to, aby jim svěřil své dílo, když tolik jejich předchůdců odmítl, tak, že se jich prý poté, co mu vyložili svou vizi, která se mu líbila, zeptal, kdo je matkou Jona Sněha. Předpokládali, že si je testuje, zda knihu opravdu četli, a protože ji četli opravdu pozorně, neřekli mu, že to není známé, ale řekli, kdo si myslí, že by mohl být jeho matkou. George jim neodpověděl, ačkoliv podle jeho výrazu jsou přesvědčeni, že hádali správně, avšak přesvědčilo ho to a svůj souhlas jim po této odpovědi dal.

16.12.2014 4 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

V roce 2014 už asi moc nových přírůstků neoslovím, protože to má každý minimálně jednou přečtené, ale jak říkám: Přečtěte si to, stane se tahle série vaší součástí!!

01.03.2014 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

01.03.2014 5 z 5

Advokát chudých Advokát chudých John Grisham

Moc pěkně napsanej příběh, začátek vypadal opravdu perfektně, pak už se tam moc strhujících zápletek však neudálo. Každopádně mi tahle kniha změnila určité pohledy na svět.

21.02.2014 4 z 5

Útočník Útočník Evan Hunter (p)

Nemohu nic jiného než tuto knihu doporučit, parádní zápletka, dějový spát a nakonec skvělé rozuzlení, Bainík opět nezklamal :)

23.08.2013 4 z 5

Bylo nás pět Bylo nás pět Karel Poláček

Kniha nebyla vůbec špatná, ale spíš pro mladší čtenáře, seriál byl ještě o neco lepší :)

26.07.2013 4 z 5

Vlk samotář Vlk samotář Miroslav Žamboch

Skvělá kniha, s úžasným hlavním hrdinou Koniášem, který se dokáže vypořádat opravdu, ale opravdu se vším co se mu postaví do cesty :)

30.06.2013 5 z 5

Zemři! Zemři! Karen Rose

Já nevím co na to napsat, kniha se mi líbila, ale při jejím čtení mnou probíhaly takový divný až prazvláštní pocity. Možná malinko morbidní. :)

20.05.2013 4 z 5

Klapzubova jedenáctka Klapzubova jedenáctka Eduard Bass (p)

Někdy v pátý nebo čtvrtý třídě jsme měli úryvek v čítance a pár hodin na to jsem měl knížku půjčenou doma, parádní čtení, hlavně pro mladší čtenáře :))

20.05.2013 5 z 5

Hororland Hororland Robert Lawrence Stine

Parádní, super. Horor mého dětství!

10.05.2013 5 z 5

Můj soukromý nepřítel Můj soukromý nepřítel Amélie Nothomb

Čteno jedním dechem, skvělá knížka ;)

09.05.2013 5 z 5