misan69 komentáře u knih
Nejdřív jsem viděla film, a ten je proti knize nudný. Bavilo mě to, hlavně prověrky FO. Jsem ráda, že jsem si tuto knihu přečetla.
Kniha moc pěkná, ale na začátku každé nové kapitoly jsem přemýšlela, o kom ta kapitola je.
Super knížka o vážné době. Moc jsem se pobavila ve třetí části kterou vypravuje osmiletý kluk. Jeho komentáře o třídním nepříteli, husitech a rudoarmějcích jsou skvělé.
Myslím že pan Lagerkrantz je důstojným následníkem pana Larssona. Jakoby celou sérii napsal jeden člověk.
Moc se mi kniha líbila.
Nejdřív jsem si nadávala, že jsem se nechala nachytat na Padesát odstínů v bledě modrém. Musím uznat, že to na rozdíl od výše jmenovaného má nějaký děj. Když se přeskakují erotické scény, tak se to dá rychle přečíst. O dalším dílu ale neuvažuji.
Knihu jsem dostala od dcery k narozeninám. A byla jsem docela překvapená.
Bála jsem se, zkoumavě jsem sledovala svého 11-ti letého psa, a dočítala jsem při hrozné bouřce a krupobití. Dokonce vypnuli elektriku a tak jsem musela najít čelovku a dočíst. :) Za mě osobně dobré čtení a ten sex mi až tak nevadil. :)
Přečteno jedním dechem - bála jsem se. Nemůžeme pořád číst jen tu vážnou literaturu.
:) Mělo by vyjít Padesát odstínů hodnocení Padesáti odstínů. Opakuji se, ale fakt mě tahle diskuze baví.
Někde jsem četla, že komentáře k Padesáti odstínům čehokoli jsou mnohem zábavnější, než celé dílo paní Jamesové. Asi měli zase pravdu, dost se bavím.
Asi po roce jsem si opět pročetla komentáře k Odstínům... a hle : ještě jedno prvenství má tato kniha - je to asi nejkomentovanější a nejrozporuplnější kniha posledních let.