Mischone komentáře u knih
(SPOILER) Miluju autorovi knihy, četla jsem všechny, ale souhlasím s některými, že jsme očekávali trochu něco jiného co se Mii týče. Konec knihy jsem četla dvakrát jestli to tak opravdu je, nějak jsem nedokázala pochopit proč to bylo takto useknuto a ještě ta 12letá dívka? Jako vážně? Mě osobně to vůbec nesedlo. Každopádně na 5 hvězd to pro mě bohužel není :-(
Kniha mě taky nenadchla, četla jsem lepší české povídky a tato kniha mě bohužel zklamala :/
České autory nikterak nečtu, ale v knihovně si mě tato kniha našla a musím říct že se jdu ihned pustit i do druhé knihy této autorky. Jsou to velmi zajímavé povídky, vždy jsem čekala co se z toho vyklube. Člověk si zase jednou uvědomí co sám v životě řeší za kraviny. Po přečtení knížky se taky podíváte na svou drahou polovičku a řekněte si, co si asi o vás doopravdy myslí, ale že to rači vlastně nechcete vědět. Nebo se podíváte na svého sourozence a nejste si jistí jestli je jeho život opravdu takový jak ho vnímáte po celou dobu vy. Kniha se mi líbila moc a určitě doporučuji k přečtení :-)
Ano pravda, knihou od začátku do konce prostupuje tolik násilných a krutých popisů, že knihy G.M. určitě nejsou pro slabé povahy, či čtenáře, kteří si chtějí přečíst jen tak nějakou detektivku. Ovšem velmi propracovaný děj a čtivost je na místě. Série s Katie mě moc baví, ovšem neměla jsem tolik času číst všechny postupně. Ale to nevadí, v příběhu se vývoj situací připomene. Za mě 5* i když je to opravdu silné kafe.
To je prostě geniální, jak takový děj dokáže někdo propojit, vymyslet a udržet napětí po celou dobu? Nechápu a obdivuji autora. Je to sice obsáhlé, je tam spousta postav, ale nic není jen tak. Klobouk dolů, tohle je pecka!
Ano! Tak tato kniha byla pecka! Od začátku do konce jsem kapitoly přímo hltala :D Je to napínavé, že knihu nechcete odložit, příběh tak složitý a nepochopitelný, že nedokážete ani odhadovat kdo za tím stojí. Detektivka se vším všudy, nezklame, stoprocentně překvapí a nadchne vás! Musím jen doporučit, protože jsem objevila další autorku od které si nenechám ujít další knihy.
První kniha se mi líbila více musím přiznat. A neodpustím si závěr knihy .... co to mělo být? Nezlobte se na mě ale tohle kočky nedělají, přišlo mi to strašně vtipné a celý pohled na knihu to totálně zabilo, jako kdyby autor už nevěděl jak situaci zakončit. Bohužel tentokrát nebudu jedna z nadšených, bylo to sice čtivé ale v budoucnu řeknu jen " Jo, tu jsem četla.."
Nebudu už psát vše co zde napsali jiní, protože bych se opakovala, bylo to prostě úžasné! Vychvaluji tuto knížku do nebes a všem doporučuji přečíst.
Skoro brečím, že jsem to už dočetla!! :D
Ilustrace v knize mě naprosto uchvátily, nemůžu se na ně vynadívat. Je to opravdu krásně provedená knížka (vůbec by mi nevadilo, kdyby měla i 300 stran) :D Ty kresby - prostě úžasné, hlavně výrazy psa Truchlíka jsou dokonalé. Je to příjemné oddechové čtení pro dospělé, kdy si listujete a nemusíte nad ničím přemýšlet, jen se kocháte obsahem. No a pro děti je to přínosné v pointě příběhu a to přátelství, moc hezké :)
Tak nad touto knihou budete muset zapojit své mozkové závity na 100% Je to tak komplikované, tak napínavé, že musíte pořád číst a číst, protože jste si mysleli, že už víte co bude dál. Ale kde že! U této knihy nebudete vědět vůbec nic :D Je to vynikající, u první kapitoly vykulíte oči a řeknete "Co?" a hned u druhé opět "Co?" Hltala jsem stránku za stránkou a doufám, že brzy budou od tohoto autora další knihy :)
Škoda, že se nedá dát víc jak 5 hvězd či nějaké speciální ocenění :D
Knihy B.M. jsou prostě dokonalé. Čtení si užijete s každou stránkou, vždyť tohle je prostě nejlepší. Vždycky nás dokáže něčím překvapit, objeví se něco nového a nám zůstanou jen vykulené oči. Tohle by nemělo uniknout nikomu kdo má rád kvalitní detektivky. Jsem z toho opravdu nadšená a dávám palec nahoru!
Přišlo mi, že se autor v této knize snaží nechutností a krutostí scén dohnat zbytek příběhu, ale to přece nemůže mít úspěch. Pro mě to byla taková hloupost, že jsem stránky přeskakovala. Knihu považuji za ztrátu času a nelíbilo se mi přehnané množství otřesných scén. Opravdu zbytečné a nechutné popisy, opakují se taky stejné popisy jak dva lidé leží zaseknutí v sobě jako lodě a blá blá ...
Jojo přesně jako ve většině případů jsem si říkala, že zase další zmizení - pátrání - klasika. Ale přesto jsem se do knihy pustila, protože už začátek mě rychle vtáhl a ejhle, bylo to skvělé počtení. Kniha mě hodně bavila, měla jsem ji sluplou za dva dny. Prolíná se aktuální děj, kapitoly z oné noci kdy Annabelle zmizela a pak taky z dob, kdy ještě byla máma Annabelle malá holka. Tímto vším se vám naskytne obrázek na život lidí v tomto městě a na jejich osudy. Rozhodně doporučuji, protože závěr vás překvapí, je to čtivé a není to kniha "jedna z mnoha" nene, tohle je jiné a bude vás to bavit.
Já jsem se nedostala ani k 50 stránce, musela jsem knihu odložit a už jsem ji nečetla. No a vida, o tolik jsem zase nepřišla. Už se odmítám do knihy nutit jen proto, že to má označení, reklamu a blogeři ji předhazují vrchem spodem. Je spousta super knih, do kterých se začtu hned a vím, že to bude jízda. Hold to není kniha pro každého. Jelikož jsem to nedočetla, tak nehodnotím, ale dala bych 1* alespoň za tu obálku.
No teda páni! Vynikající kniha opravdu, pro všechny kdo mají rádi tajemno, temné popisky, chmurné prostředí a prolínání časových dějů. Kniha vás bude bavit od začátku až do konce, protože tohle je prostě to, co hledáme chceme-li trochu tajemna a mít husí kůži. Příběh neskrývá žádná hloupá blábolení, ale je zjevné jak naše mysl a tajemství ovlivňují naše životy. Tohle je přesně ta kniha, o které si budete chtít s někým popovídat, sdílet pocity a hlavně ji každému vnutit. Už ta obálka vás osloví, no ne?
Naprosto geniální, chytré, nebezpečné, místy až děsivě kruté. Děj vás vtáhne, kroutíte jen hlavou jak je to všechno možné, utajované a promyšlené. Nebudete se nudit ani na začátku, ani v polovině a na konci už vůbec ne. Čtete se strachem jak se to všechno ještě změní, co se hlavním postavám stane a kdo přežije. Opravdu skvěle napsané a před dvojicí autorů smekám.
Další dobrodružné cestování s dvojčaty, které bylo stejně napínavé a vtipné. Opět bylo třeba získat pár předmětů, odhalit tajemství, vyhnout se nebezpečí, učinit několik vážných rozhodnutí a postavit se velké Kouzelnici. Nechybí Connerovi vtipné poznámky, Karkulčino nespokojené mrmlání a na závěr velké překvapení. Za mě plný počet, protože se kniha čte sama a bylo by úžasné, kdyby knihy byly zfilmované.