MishaBartosh komentáře u knih
Tohle byla tak nádherná knížka, moc doporučuji. K tomu prostě není co říct, úplné pohlazení pro duši, pohádkový příběh, moc krásné.
Že začátku mě kniha moc nebavila a nějak jsem se do ní nemohla začíst. To se změnilo asi ve čtvrtině a dál už to bylo jen skvělé, krásný příběh, zajímavé téma a celkově tak jemně a citlivě napsané.
Knížku jsem poprvé četla před deseti lety a tenkrát se mi moc líbila. Teď po letech jsem ji vytáhla znovu a už tak nadšená nejsem, asi starnu. Taková detektivka pro teenagery a sem tam hlubší zamyšlení mezi řádky. Ještě zkusím kouknout na film, ten je prý super.
Vzhledem k humbuku kolem knihy jsem byla zvědavá a dlouho jsem si ji chtěla přečíst. Rozhodně je zajímavá, fajn zpracovaná, dobrá psychologie postav, které mně osobně byli strašně nesympatické. Místy se to trochu vleklo, některé věci a myšlenky stále dokola opakované. Podruhé se ke knize asi nevrátím, ale jinak fajn.
Knihu jsem si brala na dovolenou a účel splnila. Taková celkem fajn odddechovka, autor v krátkých kapitolách vypráví o svém životě, studiu, rodičích, dětství a dospívání. Pan Třeštík je zajímavá osoba, v knize je k sobě velmi kritický, nicméně pro mě to byl takový lepší průměr a nebudu mít potřebu se ke knize ještě někdy vracet.
Ačkoliv nejsem fanynka Britney, její hudba mě neminula, bohužel ani její bulvární kauzy. Na knihu jsem byla hodně zvědavá a těšila jsem se na její verzi spousty událostí jejího života. Kniha je psána jednoduše, snadno a rychle se čte a přesto se jedná o silný příběh. Velmi mi připomíná život Ivety Bartošové, špatný výběr mužů, naivita, labilní povaha a obrovská sláva v pubertálním věku. Ne všemu v knize věřím, je logické, že si každý svou verzi upraví k obrazu svému. Přesto všechno Britney fandím na její cestě k psychické vyrovnanosti a přeju ji, ať je na tom co nejlépe.