Mišíí Mišíí komentáře u knih

Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději Kocour Bob: Příběh o přátelství a naději James Bowen

Původně než jsem se do knihy pustila jsem si myslela, že se mi nebude líbit a bude nudná. To jsem se, ale spletla! Kniha byla velmi čtivě napsaná a vůbec jsem se při čtení nenudila. Nejvíce mě pobavil Bob na záchodě :D.

23.02.2016 5 z 5

Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice Svět podle Boba: Nová dobrodružství nezvyklé dvojice James Bowen

Další skvělé pokračování příběhu Jamese a Boba. Jediné co mi vadilo, bylo více chyb v textu, ale za to James nemůže :).

16.04.2016 5 z 5

Výlet za všechny peníze Výlet za všechny peníze Jeff Kinney (p)

Tento díl mi přišel ze všech asi nejslabší. Měla jsem ho přetčeného asi za dvě hodiny a ani si nepamatuju, že bych se u toho nějak moc nasmála a hlavně mi tam chyběl Rowley :ˇ( Ale i tak to bylo další fajn počtení a pokud bude další díl určitě po něm sáhnu :)

13.08.2015 4 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Od knížky jsem moc nečekala a o to větším překvapením pro mě byla :).

18.11.2016 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Kvůli posledním asi 40-ti stranám musím dát 5*.

24.08.2016 5 z 5

Pátračka Gilda a Mrtvá schránka Pátračka Gilda a Mrtvá schránka Jennifer Allison

Opravdu povedený další díl Pátračky Gildy. Oproti předchozímu dílu, který jsem ani nedočetla, mě tento díl rychle vtáhl do děje a nemohla jsem přestat číst.

20.08.2016 5 z 5

Dárce Dárce Lois Lowry

Kniha se mi moc líbila. I když konec byl takový otevřený, ale vím že jsou i další díly. Takže v nich to nejspíš pokračuje. Jen nevím jestli ten film je podle prvního dílu nebo i nějakých dalších.

28.02.2016 5 z 5

Když byl bůh králík Když byl bůh králík Sarah Winman

Nádherná kniha! Nejen navenek, ale i zevnitř. Příběh, který ne každý pochopí, ale i v tom je jeho kouzlo. U knihy jsem pociťovala spoustu pocitů od zmatení, radosti až po vztek. Knihu velice doporučuji všem, kdo se chtějí ponořit do něčího světa a být jakýmsi pozorovatelem v jeho životě.

22.08.2017 5 z 5

Utajená obrazárna Utajená obrazárna Maryrose Wood

Kniha se mi líbila více než první díl, ikdyž opravdu dlouho jsem se rozhodovala jestli ji vůbec budu číst, ale nakonec toho opravdu nelituji :). A musím si přečíst i další díly. Jen škoda, že u nás vyšly pouze první tři.

15.08.2016 5 z 5

Poslední navěky Poslední navěky Soman Chainani

Opravdu úžasná trilogie. Vůbec mi nevadilo, že tento díl měl skoro 500 stran a popravdě u konce už mi bylo i líto, že celý příběh končí. Ale pevně věřím, že se můžeme od tohoto autora těšit na další skvělé knihy :).

10.08.2016 5 z 5

Ostrov Lhářů Ostrov Lhářů E. Lockhart (p)

Kniha se mi od začátku líbila a četla se opravdu sama. I tak jsem z ní byla dost zmatená. A konec mě ani nijak nezval, možná i pro to, že mi to nějak celé nedávalo smysl. Ale i přes toto všechno hodnotím 5-ti hvězdami.

23.07.2016 5 z 5

Dóóóst dobrý Vánoce Dóóóst dobrý Vánoce Karen McCombie

Knížku čtu už podruhé.. Má úžasnou vánoční atmosféru a je i vtipná. Pro volné chvíle jako dělaná :)

07.12.2015 5 z 5

Můj tajný deník Můj tajný deník Jacqueline Wilson

Kniha se mi líbila, sice jsem se někdy ztrácela v té záplavě jmen. Ale i tak to bylo hezké čtení.

07.08.2015 4 z 5

Modrá krev Modrá krev Thomas Brezina

Knížka mě moc bavila a ke konci byla dost napínavá. I přesto mi přišlo, že měla useknutý konec. Myslím si, že by vůbec nevadilo, kdyby měla alespoň o dvacet stránek více. Pak by byla ještě lepší :).

18.07.2015 4 z 5

Temné hory Temné hory Patrick Carman