miska2609 komentáře u knih
Skvěle vymyšlené, děj parádně odsýpal. Příběh nebyl předvídatelný a měl logiku.
Zajímavá kniha, kdy sice nevíte, co se stalo a v jaké době se odehrává, ale pro příběh to není vlastně podstatné. Líbilo se mi, že i v tak ponuré náladě se našly chvíle naděje a téměř jsem za hrdiny dýchala.
Já nějak nevím...kniha My děti ze stanice ZOO pro mě byla v dospívání skvělá, tak jsem si asi myslela, že toto pokračování mi něco dá, i když jsem dospělá.
Popravdě se mi vůbec nelíbil styl psaní, většina mi přišla matoucí, špatně jsem se orientovala v množství lidí, které zmiňovala a rozčilovalo mě, že vždy hledala chybu hlavně u druhých a nikdy u sebe. Žádnému fanouškovi "prvního dílu" bych tuto knihu nikdy nedoporučila.
Vcelku poutavý příběh leč s předvídatelným koncem. I tak mě ale kniha bavila.
Velmi zajímavý nápad a ač od začátku na mě vše působilo zmateně a nepřehledně, rychle jsem se zorientovala a nechala se unášet příběhem.
Příběh vcelku zajímavý, dobře odsýpal, ale historka o jámě mě trošku zklamala
Skvěle napsané, žádné přehánění, jako by mi příběh vyprávěla kamarádka. Přečetla jsem na dvakrát, musela jsem jít bohužel spát...
Opravdu skvěle napsané, napínavé, ač místy nereálné, že by takto dlouho někomu bez povšimnutí procházely vraždy, ale kdo ví...každopádně kniha super!
Brown je absolutně excelentní v popisu místa děje natolik, že mě donutí si místa vyhledat a nejednou i osobně navštívit. Kniha je čtivá jako všechny ostatní, ale zápletka mě tentokrát tolik neoslovila.
Super rozuzlení, zajímavé téma, napětí. Moje první od Jo Nesbo a vůbec jsem nepoznala, že je to již 11. příběh detektiva Hola.
Napětí rozhodně nechybí, zápletka vcelku slušná, celkově kniha dobře čtivá
Velmi humorne napsane a prectene jednim dechem!
Opravdu zajímavá četba, děj pěkně odsejpá, čte se téměř samo!
Velmi zajímavý nápad, ale místy spíše sci-fi příběh. Každopádně je to čtivé
Erich Segal neumí napsat nic nečitelného, co bych nezhltala jedním dechem.
Úžasný příběh opět plný překvapivých zvratů a nečekaného konce se skvěle propracovanými postavami!
Jako vždy ŠPIČKA! Byla jsem opět nadšená a nemohla přestat číst