Misshell1 | Komentáře u knih | Databáze knih

Misshell1 Misshell1 komentáře u knih

Božský Božský Christina Lauren

Dobre zakončení. Bylo fajn si znovu připomenout všechny ty lidi od prvního dílu a jsem ráda, že se stará dobra Chloe vrátila

23.12.2021 4 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Prostě tohle bylo na jedno odpoledne a Williamovo škádlení a hlášky okořenily knihu. Někdy to tak v životě prostě bývá, že láska takhle rychle vzkvete.

30.11.2021 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Božský hráč...no prostě ji propadl, když ji už nasadil kulicha:)

27.11.2021 4 z 5

Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

Knihu jsem si stáhla jako e-knihu, vyhovovali mi kapitoly, jak se střídalo, kdo zrovna promlouvá do příběhu. Bylo až k neuvěření, jaké patálie se jí staly a s staveništěm jsem myslela, že umřu smíchy. :) Poppy byla bláznivá, střeštěná, srdečná a milující a tím udělala i Ryana. Sáhnu i po druhé knize od autorky:)

26.08.2021 4 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Jak už někdo psal...hlavní hrdinka...říkám tvl nefoukana bohatá nána, pak Lee a nakonec zápletka. Dobře napsáno, čtivě,do poslední chvíle nevíte...

16.08.2021 5 z 5

Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Četla jsem na doporučení od kamarádky, akorát jsem přehodila a začal číst druhý díl jako první, ale podle mě to nevadí. Kniha se mi moc líbila, myslím, že mi v paměti zůstane dlouho a myslím, že se k ní i vrátím. Je to krásná, hluboká kniha a teď hurá na první díl ????

11.03.2021 5 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Jízda s opičákem pokračuje...tohle bylo zvráceně hustý a podávány pěkně zasyrova a těch otázek...a když už si myslíte, že už se chytáte, tak přichází zvrat...

12.09.2020 5 z 5

Jak se ztrapnit (snadno a rychle) Jak se ztrapnit (snadno a rychle) Lisa Daily

Příjemná oddechovka...lehce uvěřitelný příběh...ukápla slzičky, byly nadávky, ale nakonec pěkný konec ????

08.09.2020 4 z 5

Dopisy z ostrova Skye Dopisy z ostrova Skye Jessica Brockmole

Hned od prvního dopisu mě kniha zaujala...je tu přednesen velký krásný vztah během války, od první chvíle jsem tajně milovala Davida:-) budu dále doporučovat dalším romantickým duším.

31.07.2020 5 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Do 300.stranky jsem tak nějak četla...stále se něco dělo...ale bylo to trochu slabší a pak, co se dělo a i ty vtipné pasáže, a najednou jsem na 640 stránce a div nebrečím. Musím uznat, že to, jak se vše propojuje, jak každá postava má svůj úděl, postavení je dokonalost .Jde se na 6.dil ????

21.06.2020 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

To si tak říkám, že první díl super, druhý díl ještě lepší a už třetího si říkám, že je kur...super, že autorka dokáže už 3 knihou držet laťku tak vysoko. Eddie na svůj věk byla dostatečně vyspělá a musím uznat, že autorka vás až do konce drží v nevědomí... Moc se netěším na další díl, protože v knize se mi nezdál Bane jako sympoš.

21.02.2024 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

"Vic už jsi dělat nemohla. Někdy prostě ani vsechna láska mámy a bráchy nedokáže člověka vytáhnout z noční můry."...když jsem knihu začala číst, věděla jsem, že bude o stejném příběhu ze strany Holdera. Ano je pravda, že je to jako byste si pustili stejný film znovu, ale taky spoustu věcí do sebe západne jako puzzle, hlouběji pochopite celý příběh a na konci malém steče lza. Příběh, který doporučuji.

28.12.2023 5 z 5

Racer Racer Katy Evans

Jak už tady bylo psáno, tak opravdu krásné ukončení série a musím uznat, že jsem na Racera byla zvědavá a předčil moje očekávání.
A dovolím si z knihy, protože tohle ji celou shrnuje, o tom je.
"Pro lidi je snadné mít vás rád, když jste v pořádku, když je s vámi zábava, když jste na vrcholu. Ale když jste na dně a život je těžký, zůstanou s vámi jenom ti skuteční přátelé. To, kým v morku kostí jste, moc lidí neocení, protože to ve vás dokážou vidět jenom ti, kdo se umí dívat hodně hluboko. A spatří vás. Jen vás a nic jinýho."

07.12.2023 5 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Svižný děj, zajímavé dialogy a jedno oko nezůstalo suché. Konec trochu protáhlý, ale autorka to zase vyzdvihla povídkou Baby šéf na konci. Taková milá oddechovka.

25.11.2023 4 z 5

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Takový vtipný svižný příběh okořeněný vtipem.

17.08.2023 4 z 5

Cizí dluh Cizí dluh Kinga Litkowiec

Knížku mi půjčila kamarádka a mně se líbila. Svižný příběh, žádný okecávání...možná jsem zrovna potřebovala něco rychleho k přečtení. drsný svět, pekelná pravidla...popis Liama- přesně tak si představuji mafiána s jeho charaktrem. Stará paní do toho vnáší trochu naději, ale stejně nic není sluncem zalité.

27.07.2023 5 z 5

Koruna osudu Koruna osudu Amo Jones

Tak tohle byl nářez, prostě peklo... Kolikrát jsem si řekla ..."no do pr..." Tahle autorka vás nenechá vydechnout, sází vám napětí, adrenalin vstřikuje do žil a vy jste jak feťák, co čeká na svoji další dávku. Na tohle prostě musíte mít koule, nebo to odložit. Jiná možnost není, já teda ty koule mám a tuhle autorku řadím jako top TOP. Dovolím si jeden citát z knihy, protože o tom to celé je...příběh Isy a Bryanta..."Moje lekce nebyla snadná, ovšem je docela snadné ji vysvětlit. Jestli máte pocit, že jste blázen, zkontrolujte nejdřív lidi kolem sebe, než se budete považovat za šílence."

16.05.2023 5 z 5

Legenda Legenda Katy Evans

Tohle jsem smlsla jako jahodu. Bylo to rychlé, čtivé, plneé tajemství, romantiky, sexu a boxu. Líbilo se mi prolnutí s postavami Remy a Brooke.

13.04.2023 5 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Tohle zhltnete jako malinu...krásný příběh plný lásky, napětí a erotiky. Vždy jsem se uculovala nad jejich dialogy. Nezapomenu na vibrující kundič...:D

06.04.2023 5 z 5

Smlouva na lásku Smlouva na lásku Alessandra Torre

Trošku se asi budu lišit od komentářů zde, protože mě to přišlo jako dobrá kniha. Mělo to svižný dej, lásku, sex a napětí...toho tam bylo fakt dost...až do poloviny knihy vlastně nevíte, proč si Candace vybral...ani mi asi nevadilo to, že to vzala takhle hopem, protože jak se dočtete, tak kniha původně vznikala jako povídky o nich. Každopádně tohle asi opravdu není pro každého, je to trochu silnější :D

31.03.2023 4 z 5