Mišule_11 Mišule_11 komentáře u knih

Blbej fór Blbej fór Lenka Lanczová

Autorčin styl se mi líbí, i když tato kniha nepatří mezi mé oblíbené od autorky, stojí za to! :-) A ten mírně řečený otevřený konec, to nebylo ono. Ale přečetla jsem ji hned! :-)

29.06.2016 5 z 5

Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Myslela jsem, že ji budu číst docela dlouho, na to jak tlustá je! Ale opak byl pravdou! Strany mi ubíhaly, jedna po druhé a kniha se mi velice líbila! Dlouho jsem čekala, kdy se oba příběhy nějak propletou, aby spolu souvisely. Nakonec to stálo za to! Sparks umí vystihnout všechno a tento děj stál opravdu za to, si ho přečíst! :-)

13.06.2016 5 z 5

Nečekaná touha Nečekaná touha Gail McHugh

I když možná autorka uspěchala vrácení Gavina a Emily, kniha byla i tak dobrá! No a ta noční můra se jí opravdu povedla! :-) Tohle jsem rozhodně nečekala! Dillona jsem nemohla vystát již od začátku ale i tak doporučuji oba díle! :-)

05.06.2016 5 z 5

Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Po přečtení některých komentářů tady jsem nechtěla ani věřit vlastním očím, co vlastně čtu!
Pro mě kniha byla něčím oddechovým, ale zároveň mě, zaujala tak, že jsem ji přečetla skoro jedním dechem! :-) I když je pravda, že by někdy potřebovali oba hlavní hrdinové vzít něčím po hlavě, byly neodolatelní oba a Dellon byl mizera už od samotného začátku, co mu to zlé jen patří! :-)

31.05.2016 5 z 5

Osudová náhoda Osudová náhoda S. H. Kolee

Nebyla špatná, dokonce se mi líbilo, i to že on byl jiného povolání než ekonomického! :) Ale občas mi tomu něco chybělo a nebo také nelíbilo, ale bylo to příjemné čtení! :)

25.05.2016 4 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Děj byl jiný než obvykle a než by jsme čekali,ale právě TO se mi na tom líbilo! :-) Normálně by se asi takhle chlap nechoval, ale i to jeho chování bylo někdy kouzelné! Knihu jsem přečetla a byla jsem ráda za to jaká je! :-)

25.05.2016 5 z 5

Svedená Svedená Kathryn Taylor

Lepší konec a závěrečný díl celé série, který se podle mě povedl! :-) Tak jak jsem očekávala a ještě se dobře četla! Celá série je dobrá a nedá se srovnávat s jinými! :-)

Ztracená Ztracená Kathryn Taylor

Ze začátku jsem si myslela, že je to úplně o někom jiném ale když jsem zjistila, že hrdinové jsou nějak propojení, byla jsem ráda! I tuto knihu jsem přečetla velmi rychle a líbila se mi! :-)

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Za mě se kniha povedla jako pokračování těch dvou, kteří si oba zasloužili potkat své štěstí! Přečetla jsem ji docela rychle a litovala jsem, že není ještě nějaké další pokračování jejich příběhu! :-)

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Kniha se mi líbila a hned jsem se do ní začetla..! :)) Takové příjemné oddechové čtení, co mě potěšilo a těším se na další díly! :)

12.05.2016

Zrádný anděl Zrádný anděl Ulrike Bliefert

Po dlouhé době, co mě kniha zklamala..čekala jsem od ní víc! Škoda!

17.04.2016 3 z 5

Třešinka Třešinka Raine Miller

Kniha se mi líbila! :-) I když jsem nečetla celou sérií od autorky, nevadilo mi to! Kniha na mě zapůsobila a hned jsem padla do děje! :-) Příběh Elainy a Neila se mi líbil, i když to někdy autorka vzala rychleji než bych si představovala! Byla jsem ráda, že nakonec bylo všechno, tak jak mělo! :-)

30.03.2016 5 z 5

Trable Trable Samantha Towle

Kniha mě zaujala, tak že jsem ji přečetla za jeden jediný den! :) Líbila se mi nejen svým dějem, ale i tím, jak na mě zapůsobila! A Mii i Jordana mi bylo líto, ale rozhodně si k sobě perfektně sedli! :)

22.03.2016 5 z 5

Dvojčata Dvojčata Saskia Sarginson

Violu jsem litovala od začátku, ale obě dvojčata jsem si oblíbila až byly obě v dospělosti, když předtím asi neměly moc rozumu a štěstí! :) Je pravdou, že některé pasáže by v knize nemusely být nebo by být mohly kratší, ale možná by pak skládačka mezi minulostí a budoucností do sebe nezapadala! A rozhodně některé události bych nečekala, tak jak se staly..!
Na knize mě zaujala obálka, ta je moc pěkná! :) Na knize mě zklamal konec, ale jinak příběh knihy se mi líbil! :)

21.03.2016 4 z 5

Mia flor Mia flor Ivana Peroutková

Kniha mě zase tak nezaujala..čekala jsem něco jiného a docela mě zklamala..! :/

04.03.2016 3 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Knihu jsem přečetla skoro na jeden nádech a líbila se mi! :) Pěkné zakončení série, i když docela krátké! Ale super kniha v sérii Coctail! :)

04.03.2016 5 z 5

Zamilované duše Zamilované duše Stacey Kade

I když jsem se bála, že mě kniha opět zklame, tak opravdu to byl opět jen slabý začátek knihy. Děj mě opět vtáhl do sebe :) A jelikož nemám ještě k dispozici třetí díl tak jsem napnutá, jak to všechno nakonec dopadne. Příjemné oddechové čtení :)

29.02.2016 4 z 5

Setkání s duchem Setkání s duchem Stacey Kade

Knihu jsem objevila náhodou v jednom obchodě s knihami :) Podle anotace mě zaujala, ale jakmile jsem ji začala číst, tak mě trochu zklamala..ze začátku sem se nějak nemohla do příběhu dostat, ale potom se to nějak rozjelo, tak že jsem byla zvědavá na konec! Kniha se mi četla lépe a zaujala mě :) Teď s očekáváním se pustím do druhého dílu a doufám, že nebudu zklamaná podruhé. Snad to byl jen nepovedený začátek..:)

25.02.2016 4 z 5

Mrazivé léto Mrazivé léto Manuela Martini

Kniha se mi líbila. :) Děj se dobře četl a byl napínavý, akorát mě mrzelo že hlavní hrdince musela tak matka lhát.

09.02.2016 4 z 5

Motýlí křídla Motýlí křídla Veronika Bicker

Jelikož se jednalo o můj první thriller, tak se mi kniha líbila a přečetla jsem ji hned. Akorát mi přišlo, že konec byla až moc rychlý, ale rozhodně mě zaujala :))

09.02.2016 4 z 5