Mišule_11 Mišule_11 komentáře u knih

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Kniha mě překvapila a líbila se mi! :) Po přečtení se určitě kouknu ještě i na film! :)

12.03.2017 5 z 5

Divočina Divočina Cheryl Strayed

Zajímavé vyprávění o dívce, která našla sama sebe poté co se vydala na pacifickou hřebenovku..některé úseky cesty byly mnohem zajímavější než jiné :) Šťastný konec k tomu, i když trochu rychlý zdál se mi! :)

09.03.2017 4 z 5

Dokonalé ticho Dokonalé ticho Rosamund Lupton

Překvapivá kniha! :) Napínavý příběh odehrávající se z kabiny kamionu na Aljašce, který skoro celou dobu řídí sebevědomá žena a její desetiletou dcerkou, hledající svého manžela a otce! Zamotaný příběh, který se dobře čte a není jen z jednoho pohledu! Pokud budu mít možnost určitě bych si ráda přečetla i předchozí dvě autorčiny knihy! :)

27.02.2017 5 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Opět příběh, který nezklamal jako žádný jiný! :) Super příběh, který se četl skoro sám. London i Luk jsou sympatičtí a oblíbila jsem si je! Je pěkné, jak se objevují i ostatní z předešlých dílů a jak je všechno propojené :) Sklenice na auto mě pobavila :D

27.02.2017 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

I když to není příběh, tak silný jako s Willem, určitě má něco do sebe! Louisa se s tím vypořádala po svém, i když ze začátku to tak vůbec nevypadalo..Lilly mi že začátku moc nesedla, ale obě byly správně praštěné! :D Sama jsem si oblíbila, nenudila jsem se určitě a i se zasmála! :)

16.02.2017 5 z 5

Touhy Touhy Táňa Keleová-Vasilková

Kniha se mi líbila! :) Příběh Lucky byl zajímavý a poutavý, její maminky mi bylo líto a určitě to neměla s ní vůbec lehké po celou dobu, než se ona sama změnila! Příběh nejen ze života, s řešením problémů, o lásce a vztazích zahrnující snad vše, co existuje! :)

09.02.2017 4 z 5

Vůně deště Vůně deště Lenka Lanczová

Čtivá oddechovka od autorky, která nikdy nezklame! :) Pavlu i Mariana jsem si oblíbila hned! Naopak její maminky mi bylo líto. Škoda, že se ji Luboš nikdy nezastal a Martu s dvojčaty bych propleskala hned!

05.02.2017 5 z 5

Duhový most Duhový most Táňa Keleová-Vasilková

Kniha mě docela zklamala a to mám tuhle autorku ráda! Líbí se mi, jak popisuje život obyčejných lidí, ale nejen chování Olgy ke svému synovi, ale také její posedlá představa hubnutí mě dostávala občas k šílenství. Konec mě opravdu dostal, nepřála jsem ji takovou nemoc, ale nebyla to kniha jako jiné!

05.02.2017 3 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

V Las Vegas se dějí tedy věci..! :D Kniha se mi líbila, přečetla jsem ji rychle a chvílemi jsem se i bavila, rozhodně se autorce povedla! :) Těším se na další díly! :)

29.01.2017 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Rozhodně není tak špatná, jak někteří tvrdí...ale je to názor každého! :) Mě se knížka líbila, děj mě zaujal a knížku jsem přečetla za chvilku jako divadelní hru. Ale určitě začátek byl až moc rychlý, najednou uplynulo tolik let a skoro nic se neodehrálo...:)

25.01.2017 4 z 5

Švadlena Švadlena Rosalie Ham

Kniha je čímsi zvláštní a zajímavá..! :) Přečetla jsem ji rychle, ale dělal mi problém si zapamatovat a zorientovat se ve všech těch jménech...nebyla vůbec špatná, rozhodně něco jiného než jsem čekala! A konec byl pro mě překvapením! Proto jsem neváhala a po přečtení koukla také na film, ale to bylo úplně jiné než kniha! Proto příště radši zůstanu u knihy! :)

24.01.2017 4 z 5

Dýchání pod vodou Dýchání pod vodou Alex Flinn

Byla to moje první kniha od autorky, tak jsem nevěděla, co čekat! Ale rozhodně není poslední! Kniha ve mně nechala jakési rozpoložení, že jsem chvílemi nevěděla, koho mám nenávidět a na čí stranu se přiklonit! Ani jeden nemohl za to, co jim život přidělil! Konec mě překvapil, ale asi mi v knize ještě něco málo chybělo! :)

20.01.2017 4 z 5

Historie nás dvou Historie nás dvou Rachel Harris

Předchozí díl knihy jsem dostala k Vánocům předloni a nadchla mě! A tak jsem čekala, jaký bude druhý díl a hlavně když je o Justinovi! Autorčin román mě mile překvapil, líbil se mi a do děje jsem se hned ponořila! I když byla kniha určena asi mladším dívkám, mne to nevadilo, naopak dobře a hlavně rychle se četla! :)

19.01.2017 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Páni..v jednoduchosti je síla! I u téhle knížky jsem se nejen bavila, ale nemohla jsem se od ní odtrhnout, jak jsem ji hltala! :) Logana i Grace jsem si hned oblíbila, a líbilo se mi, že tam byli i jiní stejně jako od začátku! Těším se na další příběhy a osudy party nejen z univerzity! :)

11.01.2017 5 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Někdo by mohl namítat, že je to pořád to stejné dokola, ale ať si každý myslí, co chce! Mě se kniha líbila! :) Dobře a rychle se mi četla, nemohla jsem se od ní odtrhnout a Hannu i Garretta jsem si okamžitě, i přes to všechno oblíbila! :) Přála jsem jim to a hlavně Garretovi v tom hokeji! :D

04.01.2017 5 z 5

Čemu jsem věřila Čemu jsem věřila Huntley Fitzpatrick

Příjemné a oddechové čtení, při kterém se člověk zasní, že by chtěl někdy také v životě něco takového zažít! :)

01.01.2017 5 z 5

Sázka na lásku Sázka na lásku Petra Martišková

Kouzelné se vrátit do chvil, kdy jde o první zamilování a lásku! Příjemné a rychlé počtení! :) Její rodiče sice měli důvod svou minulost tajit před Heidi, ale nemuseli ji bránit a zakazovat nejen svou první lásku!

Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

Další díl hledání, který rozhodně nezklamal! :) Krásný příběh, kterému nechybělo snad nic!
I když bych někdy Gen i Wolfa za jejich chování nakopla :D

Co to bude? Co to bude? Táňa Keleová-Vasilková

Kniha se šťastným koncem a překvapením na závěr! Líbila se mi, dobře se četla a když jsem doufala, že to tak bude, tak to tak opravdu bylo! :) Příjemné a oddechové počtení! :)

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Jako první kniha od této autorky a úplně mě pohltila! Dobře a rychle se četla, nejen postupné odhalování Milesova života, ale i samotná povaha Tate mě zaujala. A tak jsem knihu nemohla odložit, pokud to šlo!

25.12.2016 5 z 5