monci6485 komentáře u knih
Čtení je to skvělé, ale jednání FBI dost nereálné. Na druhou stranu, o čem by to bylo, že..
Malá ochutnávka z knihy:
"Někdy kyselý, někdy hnilobný, někdy odporně nasládlý, někdy trpký, někdy takový, až se z něj zvedá žaludek, a většinou kombinace toho všeho. Nikdo vám neřekne, jak vlastně páchne smrt."
Škoda, že je kniha zařazená jako sci-fi. Může to odradit lidi, co tenhle žánr nemají rádi a pod knihou si představí mimozemšťana z vesmíru. Je to o životě na psychiatrické klinice, kde to nemají lehké ani pacienti, ani doktoři. Život se ale mění všem ve chvíli, kdy se na kliniku dostane záhadný pacient prot..
Příběh se mi líbil. Pár nudných a nelogických věcí se najde, ale nebudu spoilerovat. Konec je parádní.
Krásná povídka o cestě na druhý břeh.
Trochu mi chybělo vysvětlení ohledně kletby, jinak super.
Zrůda nebo oběť? Nevim, co si myslet.. Společensky vyřazený člověk bez návyků, rodiny, lásky, domova, v lese a odkázaný sám na sebe nemůže být normální.
Četla jsem starší vydání V pasti. Kniha je čtivá, napínavá a rozhodně nenudí. Vyprávění je takové jednoduché a chladné, ale možná to bude překladem..
Nechystám se psát knihu, proto mě více bavil životopis. No ani spisovatel to nemá jednoduché. A jeho žena musí být ze zlata, klobouk dolů.
I přes všechnu tu hrůzu války působí dílo hrozně sladce a nereálně. Umíněné dítě, slečna z odboje, velitel, co všechny zachraňuje a nelogicķé chování všech postav. Ale konec knihy se mi líbil.
Krutá doba, kde lidský život neznamená nic a o přežití rozhoduje kousek chleba..
Na knihu jsem se moc netěšila, protože předchozí Ztichlý dům mě vůbec nebavila. Ale tohle je úplně jiné dílo, kde jsem doslova žrala každou stránku. Celé město proti jedné (ne)vinné holce? Ovlivnit lidi je hrozně snadné.
Šílená jízda smrti. S každým dílem jsem blíž k infarktu. :-D
Není to špatný příběh, ale to zpracování mi nesedlo. Zdlouhavé a nudné.