Moncza komentáře u knih
Tato kniha mě nadchla už od prvních stránek. Líbí se mi prolínání současnosti a minulosti. Velmi silný a drásavý příběh, který mi vháněl slzy do očí.
Po pomalém rozjezdu nabere kniha nečekané otáčky a pak už nelze knihu odložit. Nečekané zvraty s ještě nečekanějším koncem. Jsem nadšená.
Autorka opět nezklamala, příjemné oddechové čtení, které se čte jedním dechem a těžce se od knihy odchází.
Velmi emotivní kniha z prostředí 2. světové války, která nabízí 2 různé pohledy.
Tato kniha mě od začátku až do konce vůbec nezaujala. Na mě příliš popisné a nezáživné. Ani téma mě neoslovilo. U této knihy jsem se dost trápila, ale bohužel nedokážu odložit rozečtenou knihu.
Tato spisovatelka mě opět nezklamala, čtivé od začátku do konce. Jen od určité části předvídatelný konec, proto o hvězdičku méně.
Tato kniha mě velmi nadchla. Velmi napínavá od začátku do konce a nečekané rozuzlení. Už se těším na další díly.
Dan Brown mě opět nezklamal. Velmi čtivá kniha, kde se musíte zamyslet kde začíná pravda a co je stále fikce.
Velmi poutavá a napínavá kniha. Až do konce jsem netušila, jak příběh dopadne
tato kniha mě nijak zvlášť neoslovila. Zdlouhavé dialogy o životě.
Krásně napsaná kniha z pohledu 3 lidí. Dvou sester a jejich matky ležící v kómatu. Příběh mezilidských vztahů a hledání příčiny těchto vztahů. Dvě naprosto odlišné sestry se snaží si k sobě najít cestu. Ale lze to vůbec při jejich odlišnosti?
hezký příběh o dívce, která se narodila matce prostitutce a celý život vyrůstala v nevěstinci a chtěla víc.
krásná knížka, která mě pohltila svým tajemnem. O malém chlapci, který věděl daleko víc, než by měl vědět a jeho rodině, která se snaží najít vysvětlení.
Drsná zpověď 3 sester, které se narodily do sekty Děti Boží. Po přečtení této knihy si člověk řekne, že může být vděčný za prostředí ve kterém měl možnost vyrůstat.
moc hezká romantická knížka s dobrým koncem, autorka ani tady nezklamala.
Moc hezká, vtipná a emotivní knížka....Aneb i nemocný člověk má nárok na "plnohodnotný" život a lásku.
první díl by stačil, u této knihy jsem se neskutečně nudila. Stále se opakující stejné situace, věty, příliš zdlouhavé a a o ničem
Tato kniha od Browna mě zklamala, byla jsem zvyklá na napínavý příběh hned od začátku knihy. Děj mě zaujal až tak od poloviny. Ani téma mě moc neoslovilo.