MonicaMonique MonicaMonique komentáře u knih

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

Co říct k téhle knize? Naštěstí byla tak tenká, že když už jsem ji rozečetla, tak jsem ji i dočetla. Za mně zklamání. Jo Nesbø umí psát daleko lépe.

31.08.2017 2 z 5

Gideonův kruh Gideonův kruh Carin Gerhardsen

Za mě tedy nejslabší díl ze série. Přesto jsem knihu zdolala na jeden zátah.

17.08.2017 3 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

První kniha, kterou jsem od autora četla. Nebyla nejhorší, ale rozhodně ani nejlepší. Z počátku jsem se nudila. Pak se příběh konečně rozjel a já ho musela dočíst. Možná bych ubrala ty vsuvky legend. Zbytečně odtahovaly od příběhu. Zas musím přiznat, že postava Harryho mě uchvátila.

11.08.2017 3 z 5

Semper Fi Semper Fi Robert Fabian

Naprostá spokojenost

11.08.2017 5 z 5

Smrt zrozená v Praze Smrt zrozená v Praze Miroslav Žamboch

Přemýšlím, co napsat. Některé části knihy se mi líbily, jiné ne. Nestává se mi často, abych nesnášela hlavní postavu, v tomto případě Mariku. Zhruba v půlce knihy jsem si začala přát, aby teda někdo to její trápení už konečně ukončil. S touto sérií jsem prozatím skončila a uvidím, jestli se k ní ještě někdy vrátím. Každopádně dám šanci i jiným seriím tohoto autora.

30.07.2017 1 z 5

Syndróm E Syndróm E Franck Thilliez

Určitě by se našly nějaké chybičky, ale vesměs se mi kniha opravdu líbila. Kapitoly byly perfektně rozdělené, takže mě to nutilo pořád číst dál. A konec knihy navnadil na další díl.

27.07.2017 5 z 5

Drsná magie Drsná magie Larry Correia

Začátkem jsem se musela prokousat a v jednu chvíli jsem dokonce myslela, že knihu odložím. Nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala. Jdu se s chutí pustit do druhého dílu

20.07.2017 4 z 5

Alfa Alfa Larry Correia

Začátkem jsem se musela prokousat, ale pak ... . Jednoduše super. Tahle série prostě nemá chybu. Nutí člověka sáhnout po další knize. Takže se rovnou pouštím do 4.dílu

15.07.2017

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Tenhle příběh rozhodně nepatřil k nejlepším, jaké jsem četla. Rozjezd pomalý. Banda dorostenců, kteří hledají vraha - to jako vážně? Na druhou stranu, konec překvapil.

08.07.2017 3 z 5

Hodina zabíjení Hodina zabíjení Lisa Gardner

Super. Na knihu jsem úplně náhodou narazila ve výprodeji. Jsem ráda,že jsem si ji koupila a rozhodně se poohlédnu po dalších knihách této autorky.

06.07.2017 5 z 5

Věčný polibek temnot Věčný polibek temnot Jeaniene Frost

Miluju její knihy. Dlouho se mi nestalo, že bych se mohla smíchy přetrhnout u knih. Jenom mě mrzí, že nevyšly další díly téhle série. Byla jsem zvědavá na Vlada a asi nejvíc na Iana. Za mě každopádně plný počet hvězd

05.07.2017 5 z 5

Maniak Maniak Martina Cole

Kniha byla dobrá. Jediné, co bych knize vyčetla, je přístup komisařky. Přišlo mi,že se hlavní komisařka víc věnovala pití, kouření a příjemně straveným nocím, než řešením případu. Na druhou stranu, pachatel a jeho život včetně dětství, byly rozsáhle popsány. Proto za mě 4 hvězdy a zkusím další knihu od této spisovatelky

02.07.2017 4 z 5

Pandemie Pandemie A.G. Riddle

Místy dost přehnané, ale kniha se četla dobře.

25.11.2019 4 z 5

Žoldnéři Žoldnéři Tomáš Bartoš

Chvílemi jsem sem se v knize ztrácela, ale byla čtivá od začátku. O akci rozhodně nebylo nouze. Taky oceňuju dodatky k hlavním postavám na konci knihy. Za mě velmi dobrá kniha

28.09.2017 4 z 5

Pán věže Pán věže Anthony Ryan

Zatím co první díl se pomalu rozjížděl a věnoval se hlavně seznámení s hlavními hrdiny, druhý díl už byla pořádná akce. Napětí od začátku do konce. Akce střídá akci a nutí vás číst pořád dál a dál.

26.09.2017 5 z 5

Přísaha krve Přísaha krve J. R. Ward (p)

Moc jsem se těšila na další příběh bratrů a opět jsem nebyla zklamaná. Tentokrát bylo v průběhu i trochu víc akce, což mi vůbec nevadí. A Lassiter? Prostě boží. Teď se zachovám jako nějaká -náctka

01.09.2017 5 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Opět mi trvalo trochu déle, než jsem se začetla, ale pak už mě to úplně pohltilo a nešlo se odtrhnout. A ten konec? Wau.

29.08.2017 4 z 5

Dobrák Dobrák Jiří Kulhánek

Miluju tuhle sérii a vlastně i všechny ostatní. Kulhánek je první český spisovatel, kterého jsem, mimo povinnou četbu, přečetla. Jsem ráda, že se u v naší zemi najdou dobří spisovatelé.

26.08.2017 5 z 5

Anděl zkázy Anděl zkázy Robert Crais

Kniha byla velmi dobře napsaná a chytla mě hned od první strany. Jedinou malou výtku mám vůči hlavní postavě. Ze začátku mi její povaha dost vadila, ale nakonec jsem si zvykla. Určitě se vrhnu na další knihy autora a budu doufat, že se budou číst minimálně stejně dobře.

07.08.2017 4 z 5

Síť Síť Håkan Nesser

Taková průměrná oddechová detektivka.

05.08.2017 3 z 5