monika0092 komentáře u knih
Kridaka a Jamu mám.. Obě knihy byly dle mého názoru průměrné. Tato kniha oproti tomu, si myslím, že je nejlepší, kterou nám autorka zatím nabídla. Téma velice dobře zvolené a co víc, i uchycene. Oproti knih předtím, ktere mi přišly víceméně jako vykradacky jiných autorů tady shledavam jen mírnou podobnost s knihou řetěz... :)
I přesto ve mě kniha zanechala velice dobrý dojem a snad jako jediné její dílo, bych si přečetla ráda znovu.
Moc dobra kniha. Poutavá, nutí člověka aby ji přečetl co nejdřív :) doporučuju
Ja si prostě nemuzu pomoct. Ale nějak ee.
Přijde mi to jako vykradacka kinga a dalších autorů . Takové z části vykradene it.. Neco se skrývá pod zemí. Neco hlubokého. Smrduteho..fajn pavouci tam nejsou všude, jen se tam mihnou.. Zato jsou tam brouci.. Taky velká podobnost s partou luzru a jedinou ženou, ze které jsou paf jak děti, tak poté dospělí... Střih.. Tohle bylo z jedne knihy. Desuplna panenka, bez které holčička neudělá ani krok a pak je panenka všude?? Jee kde to jen bylo?? ??(ironický smajlík) ... Bezpochyby má talent... Opravdu hodně se mi líbí suchý, ironický humor, který vlastně i v realitě lidi nechápou. Má to i spád.. Nějaké to napětí.. Ale rozhodně ani Kridak a ani Jama ve mě nezanechaly pocit, že knížka byla wow a neco mi dala... Ba naopak. Hrozně sem se těšila na konec. Hodně jsem už předem tušila a stejně jako první kniha, mi prostě něco velkého chybí.. Neco, co mi dokáže dát většina knizek po přečtení.. Takovou chuť, přečíst si závěr znova a znova a znova.. Tady se tak nestalo..
U tohoho dílu mi víc a déle trvalo se začíst..:/ za mě nejslabší z celé série.. :(
Cetla se dobre, ale neprirostla mi jako ostatní díly k ruce.. 3*
Skoda Pettersona.. Jinak dil od dílu lepší a lepší. Hned jsem běžela koupit další díl :))
Kniha opět nezklamala :) je až s podivem, jak si přeju, aby to Erika s Pettersonem zkusila :D
Topovka :) i tato knížka se mi moc líbila... Vlastne mnohem víc než dívka v ledu.. Robert má opravdu talent, jen člověka místy trošku desi, co všechno jeho mysl dokáže vyprodukovat :)
Knizky tajne sedmy a spravne petky jsem hltala v dobe, kdy mi bylo tak 12/13 let.. Letos, o mnoho let později sem se k nim vratila a zkusila precist zas.. Do hodinky ma člověk knihu prectenou a je to takova usmevna povidka najednou :))) ale 5* musi byt i z nostalgie k tomu, jak moc jsem pribehy milovala :)
Knihy pana Carola jsou mrazive a desive ukazuji, co s nama dovede nase podvedomi. Mam je moc rada. Vždycky si v kazde najdu to svoje :) jen je mi lito, ze jsou jen tri :(
Cetla jsem ji jiz několikrát i po letech se vracim jednou za cas :) zajimave tema, ctiva,.. :)
Zajimavy namet, kniha ctiva :)
Jiny styl nez prvni kniha, velice volne pokracovani, ale urcite stoji za precteni
Mi se kniha libila tak moc, ze jsem ji cetla trikrat.. Na to, aby byl dej dobry, nepotřebuje velkolepe zavery.. Myslim, ze vyborne dilo :)
:) prima, skoda ze dalsi dily nejsou v cestine