Monuli36 komentáře u knih
Uf.Knížka ve mě zanechala zvláštní pocit :) Četla jsem ji 3 dny a dlouho na ni budu asi myslet.Velice zajímavý příběh a napínavý děj.Doporučuji
Celkem zajímavý příběh.Knížka se mi dobře četla.Konec byl ale na můj vkus moc zrychlený....Četla jsem už mnohem lepší knížky,ale číst se to určitě dalo a nenudilo mě to
Knížka se mi moc líbila.Takové pohodové,nenáročné čtení.Doporučuji
Vždycky když odložím nějakou knížku tak mě to pak nějaký čas mrzí.Tato je bohužel jedna z nich.Vůbec mě nezaujala a ani nebavila.Odloženo,nedočteno
Hodně zajímavá knížka a poutavej příběh.Knížky z takového prostředí mám ráda.Tato byla výjimečná v tom,že nebyla plná násilí a násilnického manžela.Já bych teda takovou odvahu a hlavně trpělivost neměla,ale i tak je to obdivuhodný příběh.
Tak tohle bylo super :) Čtivá a napínavá knížka.Závěr hodně překvapivý :) DOPORUČUJI
Už se nemůžu dočkat druhého dílu.Nemohla jsem se od knížky odtrhnout...DOPORUČUJI
Jediné co mě bavilo,byl konec.Očekávala jsem od ní víc....Celkově pro mě zklamání bohužel
(SPOILER) Knížka se mi výborně četla.Příběh zajímavej,ale ten konec?Nemám ráda scifi a nadpřirozené věci...Jsem trochu zklamaná
Knížka se mi válela půl roku doma a vůbec se mi do ní z neznámého důvodů nechtělo.Po první straně mě knížka strhla a nemohla jsem se 3 dny odtrhnout.Troufám si říct,že mě ještě nikdy žádná knížka nebavila tak,jako tato.Naprosto super napsané,příběh úžasný, místama až smutný.Určitě zkusím i jiné knihy autorky.DOPORUČUJI
Krajně nesnášim scifi a tato knížka je jedno velké scifi :) Po zjištění,že hlavní hrdinka je robot,jsem chtěla knížku odložit :) Ale byla jsem zvědavá a četla dál.Nakonec to nebyl špatný příběh a knížku jsem dočetla.Ale neni to nic pro mě :)
První třetina knížky byla nuda.Furt jsem čekala co teda bude a chvilkama jsem to chtěla vzdát a nedočíst.Pak to začlo být zajímavý a na konci mé štvalo,že už je konec :) :)
Přečteno jen do poloviny...Knížka mě nebaví a nejsem si jistá,že ji dočtu..Zklamání
Dlouho mě žádná knížka nezaujala tak,jako tato.Skvěle napsaná a napínavá od začátku do konce.Přečteno za 2 večery.DOPORUČUJI
Napínavé od samého začátku.Myslela jsem,že vím jak to dopadne,ale závěr mě překvapil :) Určitě doporučuji :)
Málokdy se mi stane,že knížku nedočtu.Tahle jí bohužel byla.Čekala jsem od ní mnohem více.Pro mě nuda bohužel
Celá knížka se hrozně vleče a když to začne být napínavé,tak je konec :) Thriller to určitě není :)
Velice poutavý a zároveň hrůzostrašný příběh.Já bych v této situaci asi nepřežila...Rozhodně stojí za to si tu knížku přečíst