Monuli36 komentáře u knih
Na toto téma,mám přečtených spousty knih.Při každé mě mrazí...Hrozný
Napínavé od samého začátku.Myslela jsem,že vím jak to dopadne,ale závěr mě překvapil :) Určitě doporučuji :)
Tuto knihu jsem přečetla během několika hodin a stejně jako HANA,byla úžasná.Nešlo přestat číst.Téma sice smutné,ale prostě já tyhle knížky miluji.DOPORUČUJI přečíst
Bryndza prostě nikdy nezklame Opět napínavé,čtivé prostě super
Málokdy se mi stane,že knížku nedočtu.Tahle jí bohužel byla.Čekala jsem od ní mnohem více.Pro mě nuda bohužel
Celá knížka se hrozně vleče a když to začne být napínavé,tak je konec :) Thriller to určitě není :)
Shari Lapena,je moje oblíbená autorka.Mám od ní přečtené,až na tu poslední knížku co napsala všechno.Tahle knížka,mě ale bohužel trochu zklamala a ten konec úplně.Neříkám,že se to nedalo číst,ale Shari to umí prostě lépe...
Celkem zajímavý příběh.Knížka se mi dobře četla.Konec byl ale na můj vkus moc zrychlený....Četla jsem už mnohem lepší knížky,ale číst se to určitě dalo a nenudilo mě to
Nečekala jsem od ní mnoho,ale celkem mě překvapila.Konec mohl být trochu jiný a více rozepsaný,ale jinak mě knížka bavila :)
Knížka se mi moc líbila.Takové pohodové,nenáročné čtení.Doporučuji
Velice poutavý a zároveň hrůzostrašný příběh.Já bych v této situaci asi nepřežila...Rozhodně stojí za to si tu knížku přečíst
Nádherná knížka!!!Dlouho na ni nezapomenu.Všem DOPORUČUJI
Vždycky když odložím nějakou knížku tak mě to pak nějaký čas mrzí.Tato je bohužel jedna z nich.Vůbec mě nezaujala a ani nebavila.Odloženo,nedočteno
Nemůžu říct,že to byl vyloženě propadák,ale bůh ví jaká senzace taky ne.Chvilkama mě to bavilo a chvilkama vůbec.Příběh zajímavý,ale asi to mohlo být lépe napsané.
Hodně průměrná knížka,nebo spíš trochu podprůměrná.Začátek strašně zdlouhavý a nudný.Chtěla jsem ji odložit,ale pak jsem se nějak donutila ji přečíst.Úplnej propadák to pro mě nebyl,ale kdoví jaká senzace taky ne.
Od této autorky,to byla druhá kniha kterou jsem přečetla.Určitě ne poslední.Knížka mě moc bavila.Líbí se mi styl psaní a skvělej popis přírody a prostředí.Trochu mě zamrzelo jak to dopadlo,ale i tak doporučuji
Tak trochu scifi podle mě.Příběh nebyl špatný,ale místama mě dost nudila.Dočetla jsem ji spíše že zvědavosti než z nadšení.