moudivlacek moudivlacek komentáře u knih

Bláznivý Jack Bláznivý Jack Catherine Coulter

A já zas budu trochu oponovat. Není to tak nejhorší, je pravda, že o Sherbrookových je tam toho pomálu, ale knížka má spád. Nad knížkou se má člověk odreagovat, a nebrat vše tak vážně. Jsou tam i velice vtipná místa, do konce jsem přemýšlela, jak to vlastně dopadne. Když na začátku knížky vím, jak to bude na konci, jsem otrávená, tady ne. Zasmála jsem se, pobavila a to je to hlavní.

22.08.2015 4 z 5

Nevěsta na ocet Nevěsta na ocet Rebecca Hagan Lee

Jsem ráda, že jsem se k této knížce dostala, vtipné poznámky hrdinů, romantika a tvrdá realita a vše v krásném poměru, už se těším na další knihu té série.

Jeho sličná paní Jeho sličná paní Kathleen Kirkwood

Takových knížek mohu číst mraky, odpočinu si, pobavím se, najdu si tam romantiku a pohodu, přesto že ne vždy je to hezké, je tam i náznak drsné reality té doby, takže to není taková utopie.

20.08.2015 5 z 5

Ranhojička Ranhojička Ricarda Jordan (p)

Tak nad touto knížkou moje duše zaplesala. Dozvěděla jsem se plno o léčitelství, o zvycích v té doby, neustálé zvraty, takže do poslední chvíle jsem netušila, jak to dopadne. Čte se jedním dechem. Super čtení.

Milenec Milenec Nicole Jordan

Ze začátku jsem se trošku přemáhala, najednou se začetla a jedním dechem byla na konci, dostalo to spád, romantika na úrovni, prostě to bylo fajn. Byla jsem mile překvapena.

Králův dar Králův dar Nicole Jordan

Ze začátku jsem se nudila, prostředek super, ke konci to bylo trošku váhavé, ale romantiku jsem si tu našla.

Náhodný hřích Náhodný hřích Susan Johnson

Začátek vtipný, pak erotika a ke konci troška té romantiky

Nezdolná vášeň Nezdolná vášeň Susan Johnson

Ale ju, na odreagování po náročném dni, proč ne, ale nemusím to číst znovu a znovu.

Proslulý svůdník Proslulý svůdník Susan Johnson

Trošku ubrat erotiky a bylo by to docela fajn.

Ďábelské svádění Ďábelské svádění Susan Johnson

Kdo má rád erotiku a ne romantiku, je to knížka pro něj, pro mne nic moc, a ani náznak romantického děje to nezachrání

20.08.2015 4 z 5

Polibek pro nevěstu Polibek pro nevěstu Patricia Cabot (p)

Tato kniha je opravdu romantika od začátku až do konce, místy i velice vtipná, děj má spád. Člověk se nasměje a zároveň pobaví.

20.08.2015 3 z 5

Perly štěstí Perly štěstí Kat Martin

Tak tento díl se mi opravdu moc líbil. To, že vám člověk neřekne do očí, že vás miluje, ještě neznamená, že to tak není. A když to cítíte, je dobré za to bojovat, stejně jako hrdinka zde. Muži mívají své ženy rádi, ale občas jim to nedokážou říci, či až když o ně málem přijdou, nebo jsou "zahnáni do kouta" životními situacemi.
Moc pěkné

Náhrdelník lásky Náhrdelník lásky Kat Martin

Sice jsem tento díl četla nechtě jako první, ale docela to ušlo. Ale je pravda, že jsem čekala více.

Sametová kráska Sametová kráska Kat Martin

A zas dle mého krásné oddechové čtení pro romantiky jako jsem já, kteří nepotřebují k životu nic víc než skutečnou lásku a věrnost.

Hříšný slib Hříšný slib Kat Martin

Hezký příběh, i zde je možno si přečíst, že i šlechtici a bohatí neměli lehký život, věčný boj o moc a majetek, nenávist a zrada kvůli tomu, o to víc pak si vážili lásky.

20.08.2015

Sametový anděl Sametový anděl Jude Deveraux (p)

Bylo to moc hezké, úplně mi před očima vyvstal svět té doby, ta krutost a tvrdost, přitom ale i čest a schopnost muže postarat se o svou rodinu, bojovat za své štěstí. Tvrdý muž, který bojuje a vítězí, ale který dokáže být i velmi milý a něžný k ženě a dětem.

20.08.2015

Sametová píseň Sametová píseň Jude Deveraux (p)

Není zde nouze o lásku, ale i napětí. Tím, že postupně se vypráví o členech rodiny, je mu ten příběh bližší a vtáhne vás do děje tou svou atmosférou.

20.08.2015

Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

Tento díl ze série se mi líbil víc jak první, Skotsko mám ráda, když jsem četla, jak se Angličan chce "změnit" ve Skota kvůli své lásce ke své ženě, držela jsem se smíchy za břicho. Ale je vidět, že když člověk chce, nic není nemožné. Pak i hrdinka musí si říci, že láska hory přenáší.

20.08.2015

Sametový slib Sametový slib Jude Deveraux (p)

Ze začátku jsem se postavila na stranu hrdinky Judity, říkala jsem si, že svého muže nedokáže změnit, ale překvapila mne a on ke konci též. Hezké čtení.

20.08.2015

Horský vavřín Horský vavřín Jude Deveraux (p)

Je to hezké čtení, pěkná romantika, i se tu občas zasmějete.