munka munka komentáře u knih

Smrtící stvoření Smrtící stvoření J. D. Robb (p)

Túto sériu som si veľmi obľúbila a táto kniha nesklamala. Perfektná zápletka. Rafinovaný vrah a proti nemu tým húževnatých policajtov . Záver bol najlepší, ale to si nech každý prečíta sám. Spravodlivosť zvíťazila.

01.07.2018 5 z 5

Dokud nás smrt nerozdělí Dokud nás smrt nerozdělí Amanda Quick (p)

Detektívka s trochou romantiky, napínavá až do konca. Mám rada tento štýl historických romanci a Amanda Quick ani tentoraz nesklamala.

30.04.2018 4 z 5

Kouzlo okamžiku Kouzlo okamžiku Nora Roberts

Ani tento príbeh nesklamal. Pekná oddychovka, humorná aj smutná. Patrí sa zavŕšiť sériu príbehom o Parker...už sa teším.

20.04.2018 5 z 5

Na růžích ustláno Na růžích ustláno Nora Roberts

Pekný romantický príbeh, v ktorom si Emmu a Jacka hneď zamilujete. Najviac sa mi však páči tá atmosféra prípravy svadieb. Teraz je to z pohľadu kvetinárky - floristky Emmy. Kytice, ktoré Emma vytvárala ma inšpirovali, že som si na googli vyhľadávala jednotlivé druhy kvetov, aby som bola v obraze, ako ktorá kytica vyzerala. :-)
Teším sa už na príbeh o Laurel a Delovi.

18.04.2018 5 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Navnadená knihou "Důvěřuj mi" som začala čítať aj túto. Autorka nesklamala a napísala pekný príbeh tentoraz z pohľadu Avery. Doporučujem a určite si prečítam aj ďalšie knihy od tejto autorky.

08.07.2016 4 z 5

Důvěřuj mi Důvěřuj mi J. Lynn (p)

Začala som touto knihou a neľutujem. Pekný príbeh z pohľadu Cama má navnadil na túto sériu. Podľa rád nižšie počkám mesiac, dva... alebo radšej týždeň, dva :-) a pôjdem na Počkám na tebe.

02.06.2016 4 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Chcela som vedieť ako dopadla Lily a Atlas, takže nezostalo nič iné, ako si knihu prečítať. Bolo to pekné, niekedy smutné, ale príbeh nesklamal.

31.08.2024 4 z 5

Vraní oko Vraní oko Michaela Klevisová

Začiatok knihy bol trochu zdĺhavý. Nevedela som sa dočkať, kedy už k niečomu dôjde a dej sa pohne ďalej. Kniha má nesklamala, ale ani neoslovila. Hádam ďalší príbeh...

07.07.2024 3 z 5

S láskou z Londýna S láskou z Londýna Jules Wake (p)

Pekný romantický príbeh, splnil očakávanie. Začiatok trošku rozťahaný, ale potom to už išlo.

23.02.2024 4 z 5

Rozpustí led v jeho srdci? Rozpustí led v jeho srdci? Caitlin Crews

Nechcená svadba v modernom duchu. Splnila otcove želanie a získala lásku. Pekný romantický príbeh.

23.01.2024 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Ďalší skvelý Carter. Opäť príbeh, ktorý má držal v napätí až do konca. Doporučujem.

13.01.2024 4 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Čas od času vybočim z rutiny a prečítam si niečo náhodné. Tak to bolo aj v tomto prípade. Neľutujem.

22.10.2023 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Kriminálna zápletka, výcvik psov a romantika. Ako celok príjemné čítanie.

06.08.2023 4 z 5

Švagrův polibek Švagrův polibek Joss Wood

Oddychové čítanie na dovolenku. Pekné , predvídateľné, pohodové.

31.07.2023 4 z 5

Dostihne tě minulost Dostihne tě minulost J. D. Robb (p)

Zaujímavá zápletka a hneď tri vraždy. Eva spolu s tímom postupne objasňuje jednotlivé vraždy a nachádza pre obete spravodlivosť. Teším sa na ďalšiu knihu.

31.07.2023 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Fantazy veľmi nemusím, ale túto som si vychutnala. Skvelé napísaný príbeh, prepracovaná zápletka, paráda. Teším sa na Prohnilé město.

05.03.2023 5 z 5

Strážce z Vysočiny Strážce z Vysočiny Hannah Howell

Postava Harcourta Murraya sa objavila vo viacerých knihách a tak som sa konečne dočkala knihy o ňom. Zaujímavá zápletka a romantika radia knihu k oddychovému čítaniu, ktoré poteší.

24.01.2023 4 z 5

A žili šťastne až naveky A žili šťastne až naveky Julia Quinn

Epilógy ukončili super sériu a teším sa čím nás paní Quinn nabudúce prekvapí.

05.12.2022 4 z 5

Nástup půlnoci Nástup půlnoci Lara Adrian (p)

Príbeh sa mi páčil. Kniha prečítaná za dva dni.

24.11.2022 4 z 5

Polibek šarlatu Polibek šarlatu Lara Adrian (p)

Nový príbeh , nová zápletka a noví hlavní hrdinovia. Dej mal spád a ani som sa nenazdala a bol koniec. Teším sa na pokračovanie.

22.11.2022 4 z 5