munka munka komentáře u knih

Krvavé stopy Krvavé stopy Carla Cassidy (p)

Vyšetrovanie pokračuje a stará láska nehrdzavie. Prepojenie s prvým dielom hlavnými postavami a nové vraždy pridávajú knihe na napínavosti.

26.09.2021 4 z 5

Slečna Nebezpečná Slečna Nebezpečná Suzanne Enoch

Už som čítala od paní Enoch aj lepšie knihy. Táto je taký stred . Nenadchla, ani neurazila.

31.08.2021 3 z 5

Ozvěny včerejška Ozvěny včerejška Penny Jordan (p)

Zážitok z mladosti poznamenal Rossin život. Smutný príbeh s dobrým koncom.

31.05.2021 3 z 5

Druhá šanca na lásku Druhá šanca na lásku Mary Balogh

Pekné oddychové čítanie, ktoré potešilo.

15.05.2021 4 z 5

Barbar z Vysočiny Barbar z Vysočiny Hannah Howell

Pekná oddychovka na odreagovanie.

21.03.2021 4 z 5

Polibek půlnoci Polibek půlnoci Lara Adrian (p)

Niekoľko kníh s upírskou tématikou mám prečítané, tak som chcela skúsiť aj túto autorku.
Taký stred. Kniha má nenadchla, ale ani nesklamala. Splnila však ďalší bod výzvy.

21.03.2021 3 z 5

Šlechetný darebák Šlechetný darebák Suzanne Enoch

Príbeh neoslnil, ani nesklamal. Ako oddychové čítanie po ťažkom dni môže byť.

28.01.2021 3 z 5

Šance na lásku Šance na lásku Suzanne Enoch

Oproti prvému dielu trochu slabšie, ale autorku mám rada, tak si prečítam aj záver série.

28.01.2021 3 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek Suzanne Enoch

Príjemná oddychovka so zaujímavou zápletkou.

28.01.2021 4 z 5

Zajko Bojko Zajko Bojko Ľudmila Podjavorinská

Milé básničky a riekanky pre deti. Spomenula som si na ne vďaka výzve.

16.01.2021 5 z 5

Nestoudný markýz Hartley Nestoudný markýz Hartley Hannah Howell

Romantická oddychovka pre ženy, ktorá splnila svoj účel.

11.01.2021 4 z 5

Můj skotský hrdina Můj skotský hrdina Suzanne Enoch

Ďalšie oddychové čítanie. Lepšie ako prvý diel. Koniec trochu rýchly, takže epilóg by bol plus.

11.01.2021 4 z 5

Návrat na Vysočinu Návrat na Vysočinu Suzanne Enoch

Trochu sklamanie, ale čakala som viacej. Dej sa naťahoval, ale zachránil ho akčný koniec. Teším sa na Medveďa.

03.01.2021 3 z 5

Nevěsta pro kapitána Nevěsta pro kapitána Anne Herries (p)

Začiatok sa vliekol. Plesy , dvorenie a zase to isté. Zápletka so zavraždeným priateľom sa veľmi nerozvíjala a záver s nemanželským dieťaťom to nakoniec zachránil. Všetko sa vysvetlilo, vrahovia a darebáci boli chytení a svadbe nič nebránilo.

11.12.2020 3 z 5

Dům na útesech Dům na útesech Anne Herries (p)

Pekné oddychové čítanie v týchto neľahkých dňoch.

11.12.2020 4 z 5

Ďábel nosí kilt Ďábel nosí kilt Suzanne Enoch

Na rozbeh série celkom dobré. Niečo mi tam však chýbalo. Prečítam si aj ďalšie diely.

26.11.2020 3 z 5

Láska k nepříteli Láska k nepříteli Suzanne Enoch

Oproti prvej knihe máličko sklamanie. May oživila príbeh, ale v celku niečo tomu chýbalo.

20.11.2020 3 z 5

Důstojník a panna Důstojník a panna Louise Allen

Romantické knihy s podobnou tematikou som už čítala a túto môžem zaradiť medzi tie lepšie.
Ďalšie rozpletanie záhady vraždy z minulosti pokračuje tentoraz počas bojov pri Waterloo. Teším sa na posledný príbeh o Stephanovi.

03.10.2020 4 z 5

Prenasledovaná kráska Prenasledovaná kráska Lisa Kleypas

Podobne ako nižšie v komentári "vcielka" aj ja som čakala niečo iné. Príbeh Cassandry a Toma bol nemastný, neslaný a som trochu sklamaná. Oslovenia paní moja, pán môj ... pôsobili rušivo.

13.09.2020

Zlatý kľúčik alebo Buratinové príhody Zlatý kľúčik alebo Buratinové príhody Alexej Nikolajevič Tolstoj

Rozprávka, ktorá poteší aj v tejto uponáhľanej dobe.

09.09.2020 5 z 5