mysterygirl komentáře u knih
"Kdoví, kdo si ta paní vlastně myslela, že jsem. Ale na tom nezáleží. Chtěla vědět, jestli jsem to já. A to snad ještě jsem. Ačkoli chvílema už si tím nejsem zdaleka tak jistá."
Kniha s velkým K..Na každé stránce napětí, nemůžete se odtrhnout...jedna z těch knih, která vám v hlavě a srdci zůstane napořád.
Moc se mi to líbilo..Připadala jsem si jako cvok, když jsem se smála v buse při čtení téhle knihy.
Příjemné čtení
Při čtení knihy jsem se přistihla, že ten děj mám v hlavě celý den, že nad tím přemýšlím i v práci..Pěkná kniha,
ale jako v "Kaviáru" mi to přišlo docela zdlouhavý. Četla jsem od něj lepší knihy.
opět další krásná kniha, jako všechny ostatní od této spisovatelky
Souhlasím s Térou- všechny její knihy mám přečtené a tahle je nejslabší...
Žádný humor..spíš je to depresivní..člověk má akorát vztek, když to čte..a konec taky nic moc..
Nevím, proč byl pro někoho konec překvapivý..Měla snad celý život čekat na někoho, kdo se jí ozve jen jednou za čas a rozčeří vody a nechá ji zas trápit?
Byla jsem ráda, že konečně "prohlídla" a poznala, který muž je pro ni a děti ten nejlepší, nejspolehlivější, kterýmu může věřit.
Rozvleklý, zdlouhavý..Od 2.poloviny mě to přestalo bavit.
Moc se mi to líbilo, hezky se to četlo, bylo to napínavý
Krásná knížka s pohádkama.Líbily se mně, jako malému dítěti, líbí se i mým dětem.Sehnala jsem tuhle knihu v antikvariátu a chráním si ji jako poklad
Souhlasím s Vivianou.Při čtení jsem s epořád smála a když se manžel ptal, čemu se směji a já mu to přečetla, koukal na mě nechápavě:-)