mysterygirl

dala bych klidně i 6 hvězdiček...po dlouhé době úplně jiná kniha se zajímavým tématem než jsem četla

4 hvězdy, ale jen za to, že se mi moc líbil manželský vztah Malky a Berta

Tahle kniha v podstatě nebyla až tak o něčem,ale bavila mě. Už proto, že jsem se v ní viděla. Mám 3 děti, ségra 2, brácha svobodnej, každý jinej názor na výchovu atd..Každý dítě jinak rozmazlený, neposlušný.. :-)

Mě se to strašně moc líbilo..po dlouhý době knížka, která mě zaujala

nádherný příběh...po dlouhé době kniha, u které jsem si řekla: tu chci mít doma.

Nezlobte se na mě, ale tahle kniha byl u mě naprostý propadák. Jednu hvězdičku za to, že jsem se prokousala až ke straně 200..Těšila jsem se na ní, čekala jsem na ní v knihovně 3 měsíce..Prvních 100 stran se celkem nic neděje, potom je nechutný úsek, vyšetřování..Ty jména v knize jsem si nemohla zapamatovat. Detektiv mi byl krajně nesympatický, takový nemastný neslaný suchar.. a hlavně to bylo zbytěčně rozvleklý..Ještě že jsem si tu knihu nekoupila. Jsem zklamaná a nikdy více.

Moc se mi to líbilo..jen ten konec..takovej nemastnej neslanej

Vzhledem k tomu, že můj táta zemřel na leukémii a doktor mu na férovku řekl - 6 měs.života,bylo mi to blízký,a člověk musí obdivovat ty lidi, jak s tím dokážou žít..co se jim honí hlavou, co pro ně má smysl a co už ne..Nejhorší pro mě v té knize bylo to loučení...

No, tak já bych spíš brala to, že má někde rodinu, nebo že je gay, než to, co vylezlo na povrch.. je mi z toho nanic

Kniha mě docela zklamala..Po úžasných recenzích jsem si ji koupila a těšila se na ni..Po prvních stránkách jsem si říkala: Jo, to bude krásná knížka, už teď se děsím toho, že skončí..V polovině jsem si říkala- už by to stačilo, je toho moc Ke konci už jsem váhala, jestli to vůbec dočtu, ale protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne, pokračovala jsem až do konce..Plno stran celkem o ničem..Průměr- zklamalo mě to. Přitom Kavku na pobřeží a Norské dřevo miluju.

Bála jsem se po dlouhé době číst knihu od Steelové..Ale byla jsem příjemně překvapená.

Sice jsem to měla přečtené za 2 dny a téma holocaust mě zajímá...přesto kniha nebyla podle mých představ..jako bych už něco takového četla..a potom ten konec...

mě zas tak neuchvátila..možná do strany 200, dál jsem musela přeskakovat, moc mě to nebavilo

Za mě je to 5 hvězdiček a klidně i 6 bych dala..Je to příběh, o které se mi v noci zdá...který mi pořád leží v hlavě a myslím na něj..Je to dobře napsané, není potřeba popisovat víc mrtvých..i ´tak mi to stačilo...jen ten konec..jsem taky pro pokračování

Dočetla jsem. Chtěla jsem dát 4 hvězdičky..a pořád jsem přemýšlela, čí styl psaní mi to připomíná, až jsem na to přišla. Dávám 5 hvězdiček za to, že mi to připomíná mého oblíbeného spisovatele Murakamiho a jeho Kafku na pobřeží..

krásná kniha.4 hvězdy proto, že ten konec byl takový rychle ukončený.