nadali komentáře u knih
Dobře položené dotazy a moudré a laskavé odpovědi :-) Krásná kniha, ve které - přes všechna úskalí - naděje neumírá.
Svěží sloh, některé dějové linky předvídatelné, ale i tak moc pěkná detektivka :-)
Naprosto skvělá kniha, která mě vtáhla a nepustila.
Těžké téma, ale skvěle uchopené. Prostě paráda.
Pachatel je zřejmě geniální a navíc zvládá bilokaci. Tenhle román už je moc, i když Joonu Linu fakt můžu.
Skvělá kniha. Doporučuji čtenářům, kteří mají rádi napínavé příběhy. Přečteno za dva večery, nešlo se odtrhnout.
Napínavá kniha do poslední stránky. Nicméně jako pro matku tří dcer to pro mě bylo drsné čtení.
Kohokoli bych oželela, ale jí ne, měla jsem k ní vztah. byla mi blízká - je mi fakt smutno. Některé z předchozích dílů se vlekly, ale tuhle knihu mi četl Hynek Čermák, byla jsem nadšená. Ale smutná, fakt smutná.
Přeji krásné čtení a jestli budete chtít někomu rozbít při čtení dršku, tak se fakt nedivím :))) Já osobně mám dva favotrity :D
Zábavná kniha pro děti s nezaměnitelným Nesbovým humorem.
Moje druhá kniha od tohoto autora. Je vidět, že autor a hlavní hrdina jsou ještě v rozjezdu :)
Napínavé čtení, pro mě první setkání s Jo Nesbem.
Překvapivé zvraty a nepředvídatelné momenty :)
Doporučuji všem, co mají rádi napětí.
Knížku jsem přečetla jako dospívající holka. Odchována bratrovými hrami na indoše a otcovými rodokapsy jsem ji zblajzla jako malinu :) Je to moje oblíbená knížka, doufám, že se k ní zase vrátím (v důchodu) :)))
Mám s Irvingem jako autorem vždy trochu problém. Souvisí asi s mou netrpělivostí. V tomto příběhu jsem trpěla stejně jako u knihy Pravidla moštárny. Myšlenky kolem mě plynuly a plynuly a plynuly :)
Kniha stojí za přečtení. Občas slyším v noci Owena, jak ječí na půdě :))