NADEI

Tenhle styl psaní mi sedí. Ponuré počasí, skvělý Enzo a dokonalý závěr, co víc si přát. Doporučuji si přečíst.

Na knihách od Camilly se mi líbí dějová zápletka, která zachází hluboko do minulosti. Ani tentokrát to nebylo jiné, jen škoda, že knihy čtu na přeskáčku, aspoň už vím, jak vznikla láska mezi Patrikem a Ericou. Velmi pěkná knížka s vraždou, vyšetřováním a románovými prvky. Líbila se .

Peter May je skvělý vypravěč. Vyšetřování vraždy se prolíná s dávnou minulostí ostrova Lewis , vzpomínek na vyprávění ze starých deníků. Velmi povedená knížka.

Oddělení Q mě prostě baví, i když tentokrát trošku příběh kolísal, v závěru celého vyšetřování dostal ten správný říz. Dovedu si představit chudáka Asada, jak si cumlá bolavý paleček, no to přece nemůže nikoho nechat chladným a právě takové skvělé složení celého oddělení dělá ty knížky tak krásně čtivé.

Opět skvělé oddělení Q včele s Carlem a zábavným Asadem. Kniha sleduje několik dějových linek, které se navzájem prolnou a zároveň se odhalí neradostné dětství a samotný život Rose. Napínavé a díky Asadovi i humorné čtení, možná se také někdy dozvíme i o jeho minulosti.

Nemám , co bych vytkla. Tess prostě umí vtáhnout do děje a tohle byla další skvělá kniha v sérii.

Opět skvělá Tess. Dobře napsaná kniha s poutavým dějem, který vás udrží po celou dobu v napětí. Nakouknete do mysli vraha a jeho zvrácených choutek, do lékařského zákoutí a v neposlední řadě do policejního vyšetřování se sympatickým Moorem a snaživou Rizzoliovou. Moc se mi líbilo a pokračuji Učedníkem.

Další případ oddělení Q. Partička prominentních studentů šikanuje psychotickou spolužačku a nejen to. Protože s jídlem roste chuť všechny hrůzné skutky poletech vyplouvají na povrch a končí vyšetřováním kterého se ujímá Carl s Asadem. Kniha se čte dobře, nechybí jí napětí, spád ani humor.

Kniha se velmi dobře četla. Nechápu, jak může být někdo něčeho tak šíleného schopný. Bylo to všechno až neuvěřitelné , ale za skvělý závěr, kterému jsem opravdu uvěřila, dávám 4 hvězdičky.

Skvěle napsaná kniha u které se nudit nebudete. Byla to moje teprve druhá kniha od Tess a opět bomba. U autorky ráda zůstanu jako věrný čtenář.

Moc hezké čtení na zimní večery. Tajemná Vlčí hora, sebestředný nadržený manžel coby totální magor, naivní manželka, napětí, strach, odvaha a boj o život. Příběh začíná a mě se líbil

Klasická detektivka z nedávné doby s partou zapálených detektivů v nelehké době po amnestii, oživená skvělým nářečím a dvojím vyšetřováním. Líbila se

Povedené psycho s dobrou zápletkou o to víc, že hlavní postavou je malá slečna, která se záhadně ztratí ještě jako dítě při havárii, u které zemře její maminka. Moc hezky se knížka četla a líbila se mi.

Silné a bohužel stále aktuální téma rasismu a diskriminace v poutavě podaném příběhu zdravotní sestry černé pleti. Líbilo se

Super čtení. Sympatické hlavní postavy, dvojité vraždy, rozpadající se starý blázinec, špetka romantiky, jak to vše spolu souvisí ? Odpovědí je tato skvělá knížka. Doporučuji.

Po trošku roztahaném začátku se začal rozvíjet zajímavý příběh, plný překvapivých zvratů v čele s neúnavnou Kate, která ač je velice schopný seržant detektiv v osobním životě celkem naivně tápe. Čtivá detektivka - líbila se

Karin prostě umí. Brilatní časové propojení co dělá Will a co se děje se Sárou, nenechá nikoho chladným. Doporučuji !

Opět skvělé a dynamické čtení, nabité adrenalinem a emocemi. ale musím podotknout - z celé série trošku slabší kousek.

Velice čtivá kniha, plná zvratů, překvapení a nesrovnalostí, které vygradují na úplně šokujícím konci. Moc hezké.

Ačkoliv mě kniha vtáhla do děje a s napětím jsem očekávala kdy Joona konečně Jurka dopadne, byl samotný závěr až moc neuvěřitelný.